ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Bruidskapsels en bruidsmake up

Als je haar maar goed zit! Natuurlijk vind je het als bruid ontzettend belangrijk dat je haar mooi zit op je bruiloft. Gelukkig zijn er ontzettend veel bruidskapsels om uit te kiezen. En weet je zelf niet zo goed wat je wilt? Dan weet je kapster absoluut welke bruidskapsels wel en niet passen bij jouw gezicht en jouw uitstraling. Maar voordat je de kapper laat meedenken, is het goed om zelf al even na te denken over de manier waarop jij je haren graag ziet tijdens je bruiloft.

Bruidskapsels lang haar

We krijgen bijvoorbeeld heel veel vragen voor bruidskapsels lang haar. Bruidjes met lang haar die het normaal los dragen, vragen zich af of het hoort om hun haar op te steken tijdens hun bruiloft. Nee, zeker niet! Bruidskapsels lang haar, kort haar, gekleurd haar of wat dan ook: volg hierbij ook je eigen gevoel. Niks ‘moet’. We willen je wel meegeven dat het leuk is om de kapster eens wat anders te laten proberen dan je zelf altijd doet. Op je bruiloft loop je ook niet in de dagelijkse kleding, dus ook qua haar mag je best uitpakken! Dat is dus ook de reden waarom we adviseren om naar een professional te gaan. Zonde om het zelf te doen. Laat je lekker verwennen!

Bruidsmake up

En hetzelfde geldt voor bruidsmake up. Je krijgt echt niet plotseling een heel ander gezicht als je kiest voor professionele bruidsmake up. Maar het maakt wel verschil. Het is zonde om het zelf te willen doen. Een goede visagiste weet namelijk precies hoe ze je pluspunten naar voren kan brengen en je minpunten kan camoufleren met de beste bruidsmake up. Zelf krijg je dit niet voor elkaar. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat je er ’s avonds nog steeds mooi uit ziet en dat niet alles is vervaagd. Sommige visagisten komen trouwens ’s avonds even terug om je bruidsmake up bij te werken of net wat krachtiger te maken voor de avond. Dus vraag dit gerust aan degene die jouw bruidsmake up mag verzorgen!

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;