Bruidsparen uitnodigen

Jullie kunnen meer uit jullie deelname halen door ook zelf bruidsparen uit te nodigen. Het is  goede promotie voor je bedrijf als je duidelijk maakt dat jullie aanwezig zijn op het Wishes Event. Bruidsparen ontvangen daar ontzettend veel tips, adviezen en inspiratie. Bovendien maken ze door hun aanwezigheid kans op 10.000 euro voor hun droombruiloft.

Dit is waarom het loont om ‘jouw’ bruidsparen uit te nodigen: 

 • Geld verdienen!

  Verdien geld met het Wishes Event al voordat het is begonnen! Als bruidsparen via jullie een ticket kopen bij ons (a 12,50) is hiervan 5 euro voor jullie! Per ticket. Dit kan dus aardig oplopen.

  Om dit goed bij te houden, doen we dit via een online systeem wat exact bijhoudt via welke website de bruidsparen bij ons komen. We kunnen daarmee zien dat ze via een link op jullie website naar ons zijn gekomen. Of ze dan vandaag, morgen of zelfs pas over een week beslissen of ze daadwerkelijk een ticket kopen; dat geeft niets. Het systeem onthoudt dat ze via jullie komen. En zo ontvang je die 5 euro meteen nadat de tickets zijn gekocht.

  Wat moet je hiervoor doen? 
  Om de link voor je website aan te maken, doorloop je 10 stappen. Dit duurt in totaal zo’n 15 minuten. Zo gepiept en je kunt meteen gaan verdienen.
  Alle stappen en alle promotiematerialen kun je via deze knop downloaden:

 • Gratis plek op het Wishes Event 2016!

  Nodig 5 bruidsparen uit en win een plek op een Wishes Event 2016!

  Hoe werkt het?
  – Je maakt kans als er minimaal 5 bruidsparen aanwezig zijn, die via jullie komen. LET OP: dit is alleen te meten als je meedoet met het bovenstaande systeem. OF als het gaat om de 5 bruidsparen die jullie een ticket cadeau doen.
  (Volledige uitleg volgt op de partnerbijeenkomst)
  – Wij verloten bij één plek op het Wishes Event 2016, tussen alle bedrijven die hieraan voldoen.

 • Een mooi cadeau!

  Jullie mogen 5 bruidsparen een ticket cadeau doen! Jullie hoeven deze kosten niet aan ons te betalen. Jullie kunnen dus aan het bruidspaar aangeven dat jullie ze dit ticket cadeau doen. Dit is leuk voor de bruidsparen die bijvoorbeeld een laatste duwtje in de rug nodig hebben om voor jullie te kiezen. Of voor een bruidspaar waarvan je weet dat je ze er heel  blij mee maakt dat ze erbij mogen zijn.

  Tijdens de partnerbijeenkomst op donderdag 17 september ontvangen jullie de officiële uitnodigingen die aan de bruidsparen gegeven kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie ze echt persoonlijk overhandigen aan de bruidsparen die jullie er graag bij hebben. Dus zorg dat je erbij bent!

 • Dankzij jullie...

  Dankzij jullie ontvangen de bruidsparen veel tips, adviezen en inspiratie. En dankzij jullie maken ze kans op 10.000 euro voor hun droombruiloft. Dit versterkt de gunfactor voor jullie bedrijf. Dit is dus interessant voor jullie huidige klanten, maar ook voor bruidsparen die op het punt staan van beslissen.

 • Elkaar nogmaals ontmoeten

  Op deze manier zie je potentiële klanten nog een keer. Wellicht hebben jullie net een aantal kennismakingsgesprekken achter de rug. Het is altijd goed om elkaar dan nog eens te zien. Dat vergroot de kans dat ze uiteindelijk voor jullie gaan kiezen.

 • Samenwerken

  Wij geloven heilig in echt samenwerken. Samen staan we sterker. Samen maken we van het Wishes Event een groot succes. Als elk bedrijf een aantal bruidsparen uitnodigt, heeft iedereen daar wat aan. Er zijn namelijk alleen kwalitatieve bedrijven aanwezig; de bruidsparen die voor het ene bedrijf hebben gekozen, passen dus ook bij het andere bedrijf. Je doet de andere bedrijven een plezier, maar ook het bruidspaar dat je hebt uitgenodigd. En dat geldt ook voor jou; jij doet je voordeel met de bruidsparen die door andere bedrijven zijn uitgenodigd.

Nodig ze persoonlijk uit of bijvoorbeeld via Facebook:

Plaats een actie op jullie Facebook-pagina, bijvoorbeeld:

Willen jullie bij het Wishes Event aanwezig zijn? Hier ontvangen jullie veel tips, adviezen en inspiratie. En bovendien maken alle aanwezigen bruidsparen kans op 10.000 euro voor hun droombruiloft!

Deel dit bericht en geef in een reactie aan waarom jullie erbij willen zijn.
Wij geven twee tickets cadeau aan de 5 mensen met de leukste reactie. 

Afbeelding erbij:

Wishes-Event-de-Havixhorst

Wishes-Event-Landgoed-Huize-Bergen

Wishes-Event-RhederoordWishes-Event-Amicitia

Wishes-Event-NH-Marquette