ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Bruidstaart

Een bruidstaart is voor de meeste bruidsparen een vast onderdeel op hun trouwdag. En dat is natuurlijk ook niet zo gek: het aansnijden zorgt voor een mooi moment, het ziet er mooi uit en is ook nog eens lekker. Op welk moment van de dag is het vervolgens gebruikelijk om de taart te eten? Dat is heel verschillend. De volgende momenten komen het meest voor: snijd de bruidstaart aan meteen na de trouwceremonie. Je bent dan samen met jullie daggasten en dat zorgt voor een intiem moment meteen na het ja-woord. Een andere optie is om de taart aan te snijden tijdens de receptie. Houd dan wel rekening met het aantal aanwezige personen. Tenslotte komt het voor om de taart in te zetten als toetje na het diner. Het is dan ook een idee om te kiezen voor een ijsbruidstaart. Lekker!

Voorproeven

Onze tip voor een goede bruidstaart is, ga voorproeven. Dus kies in ieder geval een bedrijf die deze mogelijkheid biedt. Er zijn zoveel mogelijkheden qua smaak en beleving en het kan zo mooi op jullie eigen smaak voorkeuren gemaakt worden dat dit alleen al een hele belevenis is om z’n tweeën mee te maken.

Bruidstaart prijzen

Aan wat voor prijzen moeten jullie denken bij een bruidstaart? Dat is eigenlijk echt niet te zeggen. Je zult ook zien dat het soms moeilijk is om online de prijzen van een bruidstaart te vinden. Het verschil zal ‘m vooral zitten in de grootte van de bruidstaart, de inhoud en de maker. Laat je je bruidstaart bij een patisserie maken of niet? Bruidstaart prijzen zullen alleen daardoor al verschillen. Als je rekent op 4 a 5 euro per persoon kom je een heel eind.

Bruidstaart topper

En dan de topper van de bruidstaart. Hierin zijn ook veel mogelijkheden. Het is leuk om er even bij stil te staan dat je niet zomaar een ‘standaard’ bruidstaart topper hoeft te kiezen. Er zijn zelfs mogelijkheden om jullie na te laten maken. Dat is toch even wat anders dan de simpele poppetjes die je vaak zien als bruidstaart topper. Het kunnen wel net deze kleine details zijn die de bruiloft steeds duurder maken. Dus houd je budget goed in de gaten en beslis voor jezelf wat je belangrijke items vindt.

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;