Bruiloft winnaars 2014 zijn bekend!

Het is nog steeds een beetje onwerkelijk!

Een maand geleden wonnen wij de hoofdprijs in de finale van het Wishes Event in Kasteel Oud Poelgeest…. Wat een ongelooflijke prijs en nog steeds is het een beetje onwerkelijk!

Allereerst zullen we ons even kort voorstellen; wij zijn Marjolein en Tijn. Marjolein werkt als Sociotherapeut in de verslavingszorg en Tijn werkt als promovendus Biotechnologie aan de universiteit van Wageningen. Marjolein komt oorspronkelijk uit Raalte en Tijn uit Tilburg en via Arnhem zijn we sinds afgelopen februari neergestreken in Huissen. Beiden doen wij veel aan sport en hopen het komende jaar weer bij een voetbal (Tijn)- en handbalvereniging (Marjolein) aan te sluiten in onze nieuwe woonplaats.

Wij zijn nu ruim 6 jaar bij elkaar en sinds 12 juni 2014 zijn we verloofd. We wisten allebei al dat we in het voorjaar willen trouwen dus de datum werd vastgesteld op 5 juni. Een datum die door erg veel bezoekers van het Whishes event was gekozen als trouwdatum! We hadden al een aardig idee van de opzet van onze bruiloft. We houden beiden van een traditionele bruiloft en willen het graag in Huissen houden. Allereerst was het natuurlijk belangrijk wat ons budget zou zijn en of onze plannen hier in zouden passen. Een “spaarplan” werd opgesteld en een eerste begroting werd gemaakt. Ondanks dat we redelijk op een lijn zitten levert dat toch aardig wat discussies op!

Marjolein had vervolgens het idee om naar een bruidsbeurs te gaan: het Wishes Event in Landgoed Rhederoord. Deze beurs leek ons beide leuk omdat het kleinschaliger en dus ook veel persoonlijker is dan andere bruidsbeurzen. De locatie was prachtig en bovendien bleek dat een bevriend koppel van ons ook had besloten naar deze beurs te gaan. De dag was zo voorbij en voor we het wisten hadden we een finaleplek bemachtigd. Zou het dan echt kunnen? We zaten bij de laatste 10 en begonnen allebei te bedenken wat we toch allemaal zouden kunnen doen als we wonnen. Het duurde nog een week tot de finale, een week waarin we probeerden te oefenen voor de finale; feitjes over trouwen opzoeken, van alles en nog wat aan elkaar vragen zodat we precies wisten van elkaar wat onze favoriete tv-show, muziek, kleur, etc. was. Deze week hebben we de grootste lol gehad en nog veel over elkaar geleerd ook, maar de vragen uit de finale waren zo gekozen dat we er nooit aan hadden gedacht.  Desondanks wonnen we de finale en daarmee de 10.000 euro!!! Fantastisch, alles ging zo snel, iedereen kwam ons feliciteren en wij stonden ons nog af te vragen of dit wel echt was.

marjolein-en-tijn

Enkele dagen na de finale zijn we nog eens gaan kijken naar onze begroting. Ook hadden we leuke ideeën opgedaan bij het Wishes Event die we nu probeerde toe te passen. Het is toch ineens heel anders plannen na het winnen van zo’n prijs. We hebben uiteindelijk besloten de dag er hetzelfde uit te laten zien. De locatie, het programma en het aantal gasten blijft zoals in het oorspronkelijke plan, maar de details en extra’s die we willen toevoegen moeten de dag onvergetelijk maken.

We zijn nu druk bezig allerlei bedrijven te benaderen om te kijken of zij ons kunnen helpen met het waarmaken van onze droombruiloft. Hopelijk hierover in ons volgende blog meer..  Marjolein gaat deze week  haar jurk uitzoeken bij bruidszaak De Sluier. Tijn zal later bij Rietbergh zijn pak gaan uitzoeken, maar daarvoor moet Marjolein eerst haar droomjurk vinden…

-Tijn en Marjolein

winnaars droombruiloft wishes event trouwbeurs 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.