Welkom op deze Challenge pagina die speciaal voor deze Corona tijd in het leven is geroepen.

Interessante Corona (prijs)acties, lees leuke blogs, bekijk mooie video’s of haal inspiratie uit verhalen van de trouw-professionals die jullie op ideeën kunnen brengen voor jullie eigen huwelijksdag.

.

Willen jullie voor een speciale Corona actie in aanmerking komen, neem dan contact op met het desbetreffende bedrijf en vermeld dat je via Wishes and Weddings komt. Gebruik hiervoor de code “WISHES”.

Profiteer van deze leuke acties die speciaal voor jullie zijn gemaakt. Het zijn moeilijke tijden om nu in Corona tijd te trouwen en dit maakt het allemaal net wat leuker. Er zijn vele bruidsparen die hun trouwdatum hebben verplaatst naar verder in het jaar of zelfs naar 2021.

De huwelijksceremonie kan wellicht wel op de datum die jullie oorspronkelijk hadden maar dat schitterende avondfeest zit er helaas nog niet in. Ook hier zijn te-gekke acties voor!

Hebben jullie vragen, opmerkingen of anderszins, schroom dan niet om ons een mail te sturen of te bellen. Wij zijn er voor jullie en staan jullie dan ook graag te woord.