De bruiloft van Marco en Mascha

Nu echt trouwen!

Op 10 november 2013 wonnen ze hun droombruiloft en op 24 augustus 2014 is het dan zover: de droombruiloft van Marco en Mascha. Wat hebben we er met zijn allen naar toegeleefd. Door de blogs van Mascha konden we de voorbereidingen een beetje volgen. En op 24 augustus konden we het met eigen ogen zien: wow, wat een plaatje! Dit is echt hun droombruiloft.

Alle stoeltjes staan klaar op het terras bij een strand in Almere. Het is een prachtig gezicht met het water op de achtergrond en kleurrijke linten in de boom die wegwaaien in de wind. Weddingplanner Jenny de Groot vraagt iedereen om een plaatsje te zoeken, want het bruidspaar komt er bijna aan. Spannend, want tot op dat punt hebben de gasten de bruid en bruidegom nog niet gezien. Hoe zullen ze eruit zien? Dat wil natuurlijk iedereen weten. Zodra iedereen zit worden we welkom geheten door de trouwambtenaar, Joanne Littooij. En op het juiste moment start zangeres Linda Kreuzen haar muzikale klanken. De romantiek hangt in de lucht en met zijn allen wachten we in spanning af.

Saved by the… professionals

Het lied is al bijna klaar en nog steeds geen bruidspaar te zien. Het blijkt dat kinderen Brynn en Dylan op het laatste moment nog even een plasje moesten plegen. Ja, dat moet dan natuurlijk even voor. Weddingplanner Jenny en zangeres Linda zorgen ervoor dat de gasten er eigenlijk niets van merken. Wat een voordeel dat deze professionals aanwezig zijn! Als er nu een cd’tje had opgestaan, was het nummer afgelopen en hadden de gasten in stilte zitten wachten op het bruidspaar. Nu konden de kinderen snel met Jenny naar de wc en doordat Linda door bleef zingen was het absoluut niet vervelend om even te wachten. Het hield de spanning juist vast op een mooie manier.

Ze stralen!

En daar komen ze aan: Marco en Brynn, gevolgd door een prachtige Mascha en haar vader. Dylan vond het nog even spannend en sloot later aan. Wat zien ze er ontzettend mooi uit! Ze stralen. Marco in een mooi pak, Mascha in een prachtige jurk. En in haar handen een ontzettend mooi bruidboeket, gemaakt door ‘t Bloemeke. Alles past bij elkaar: het is een mooi plaatje! Door de warme woorden van zelfstandig trouwambtenaar Joanne Littooij leeft iedereen mee met het bruidspaar en blijft het interessant om te luisteren. Daarmee laat ze meteen zien waarom het zo mooi is om te kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar. Ze heeft haar huiswerk gedaan en weet veel te vertellen over het bruidspaar en hun naasten. Het is een mooi, persoonlijk en leuke ceremonie die natuurlijk wordt afgesloten met een liefdevolle kus. Langer dan 30 seconden! ;) Het feit dat Marco wel heel ontspannen met zijn hand in zijn zak staat, dat kan natuurlijk niet. Dus het ‘moet’ nog even over van Joanne, maar dat vindt het bruidspaar absoluut niet erg.

Brynn en Dylan heben ondertussen de ringen gebracht en daarmee is de ceremonie compleet. Vanaf nu zijn Marco en Mascha man en vrouw.
Gefeliciteerd!

trouwplannen? Zij wonnen hun bruiloft bij wishes and weddings

 

 

 

 

 

(fotocredit: BIBIfotografie)

Deze bedrijven hebben Marco en Mascha ingeschakeld voor hun droombruiloft:
Trouwpak: Rietbergh
Trouwjurk: Unielle Couture
Huwelijkszangeres: Linda Kreuzen
DJ + saxofonist: Swinging.nl
Weddingplaner (ceremoniemeester): Infinity Weddings
Trouwambtenaar: Joanne trouwt!
Videograaf: Ton Gerritsen
Trouwkaarten: Trouwkaarten.nl
Extra’s: Danta’s Import
Bruidsboeket: ‘t Bloemeke

 

Zodra ze binnen zijn, plaatsen we meer foto’s. En natuurlijk volgt nog een verslag van Marco en Mascha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.