Decoratie op je bruiloft

Voor een persoonlijke touch op jullie bruiloft

Decoratie op je bruiloftfotocredit: Moderne Bruidsfotograaf

Jullie hebben een thema of kleurenschema voor jullie bruiloft bepaald! Nu kunnen jullie dit verder gaan verwerken in jullie bruiloft. Dit kan door gebruik te maken van decoratie. Decoratie op je bruiloft kan een belangrijke rol spelen bij het creëren van de juiste sfeer, maar kan het ook een stuk persoonlijker maken. Voor bruidsparen die graag een persoonlijke touch aan hun bruiloft willen wat inspiratie in dit artikel!

Persoonlijke decoratie op je bruiloft tijdens de ceremonie

Je kunt al beginnen bij de ceremonie: hoe leuk is het om in plaats van bloemen, foto’s aan de stoelen te hangen! Aan de ene kant foto’s van de bruidegom en aan de andere kant van de bruid. Maak hier een tijdlijn van door jullie leeftijd op te laten lopen: hoe dichter je bij het altaar komt hoe ouder jullie worden. Maar ook de loper waarop jullie samen naar het altaar lopen kan je persoonlijker maken, deze kan je laten bedrukken met jullie namen, foto’s of een tekst dat voor jullie als stel een betekenis heeft.

Tafeldecoratie

De tafeldecoratie kan ook persoonlijke aspecten bevatten. Wat dachten jullie van een loper over de tafel met allemaal foto’s van jullie als koppel in plaats van een normale loper? In plaats van gewone kaarsen neer te zetten kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een stuk hout waar jullie namen in gegraveerd staan met hierin een kaarsje. En foto’s zijn altijd leuk: in plaats van gebruik te maken van gewone tafelnummers kun je er een foto bij plaatsen uit de tijd dat jullie de leeftijd waren van dat tafelnummer. Zo hebben de gasten aan tafel meteen iets om over te praten. “Ach wat een hunk was Bert-Jan vroeger toch met zijn beugel en bloempottenkapsel”.decoratie op je bruiloft 2

Gasten aanspreken

Maar ook door jullie gasten persoonlijk aan te spreken maak je jullie bruiloft bijzonder. Hebben jullie vaste zitplaatsen tijdens het diner? Hang kaartjes aan het bestek met hierop een kort verhaaltje over de persoon die op deze plek zit. Bedank hem/haar voor wat diegene voor jullie gedaan heeft en waarom deze persoon voor jullie bijzonder is. Of wat dacht je van borden van hout of krijtbord verspreid ophangen waar je teksten, boodschappen of quote’s voor je gasten op kan schrijven? Zo kunnen ze overal de quote lezen die voor jullie belangrijk is.

Onthoud dat jullie bruiloft om jullie als koppel draait. In de decoratie op je bruiloft kunnen nooit teveel persoonlijke aspecten naar voren komen, dus haal die oude foto’s maar van zolder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.