ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

DJ’s

Geen trouwfeest zonder trouwmuziek. De juiste trouwmuziek is erg belangrijk. Bij het nadenken over trouwmuziek hebben de meeste bruidsparen het meteen over een band of DJ. Maar vergeet niet de muziek tijdens de ceremonie! Natuurlijk kun je een mooie cd opzetten, maar het is ook erg mooi en romantisch om hiervoor live muziek te regelen. Er zijn muzikanten die hiervoor speciaal naar jullie bruiloft komen en de dag zo een speciaal gouden randje geven. En het zijn vaak dit soort momenten die jullie bruiloft anders en bijzonder maken. Hier wordt zeker nog over nagepraat. Weer eens wat anders dan een cd’tje (die niet op tijd aan staat).

Bruiloftband of DJ?

En ’s avonds blijft vaak de vraag: bruiloftband of DJ? Dat is uiteraard een hele persoonlijke keuze. Beide hebben voor- en nadelen. Een bruiloftband kan de avond heel persoonlijk maken met mooie balads gevolgd door jullie lievelingslied. Maar ook een DJ kan vaak goed inspelen op de sfeer van de avond. Een band heeft daarentegen een bepaald repertoire en kan daar niet makkelijk van afwijken, hoe groot dit repertoire ook is. Een bruiloftband wordt vaak als duur beschouwd ten opzichte van een DJ. Maar daarentegen vindt men een band sfeervoller. De keuze is aan jullie. Ga gewoon eens naar een aantal demo-avonden (dit kan bij DJ’s maar ook vaak bij een bruiloftband), dat weet je snel wat wel en wat niet bij jullie past.

Feestband kiezen?

Eén ding staat waarschijnlijk vast: jullie willen een mooi feest. Dus doe je dat met een feestband of een feestDJ? Weet je wat: maak geen keuze! Een feestband houdt tussendoor geregeld pauze. Deze momenten kun je opvullen met een goede DJ. En andersom zien we steeds vaker dat een DJ wordt geboekt samen met een goede saxofonist, op deze manier wordt het alsnog een feestband. Doordat je dit steeds vaker via één bedrijf kunt regelen, weet je zeker dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn en dat dus alles klopt. Goede trouwmuziek is altijd mogelijk, of je nu kiest voor een feestband en/of DJ!

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;