Zo sta je op een vrijdag middag gezellig te borrelen met een leverancier & voor je het weet mag je op een te gek evenement staan. Namelijk Wishes & Wedding en dit is geen trouwbeurs, maar een echt trouw event voor aanstaande bruidsparen! Deze editie was extra groot en ze hadden een prachtige locatie uitgekozen namelijk De ReeHorst in Ede. Het was een hele gezellige, feestelijke en inspirerende middag! Dit zou ik wel vaker willen doen.

Zaterdagmiddag om 14.00 kreeg ik de bevestiging dat ik een plekje kreeg op het evenement. TE GEK! Maar ook ontzettend spannend want ik had nog nooit zelf op een beurs gestaan. Gewoon maar folders uitdelen zag ik niet zitten, saai en erg zonde want 99% daarvan beland toch in de papierbak. Dus na dat me dochter om 16.00 wakker wordt van der dutje, snel naar de bloemist om 20 tulpen & 20 rozen te kopen. Folie omheen, flyer van mijn workshop eraan en een visitekaartje. Zo, dat was een heerlijk zaterdagavondje knutselen.

Vol met gezonde spanning reed ik naar De ReeHorst. Het was even zoeken waar het precies plaatsvond maar toen ik het gevonden had en super vriendelijk werd ontvangen door Eigenaresse Antoinette kreeg ik mijn plekje aangewezen, mijn eigen plekje! Alles uitgestald heb ik even voorgesteld aan mijn buren. Ook zag ik een paar bekende leveranciers die ik even gedag ging zeggen. Vooral Zelfstandig trouwambtenaar Mariëlle Jongmans want zij was degene die dit voor mij had geregeld, wat een lieve schat is dat! Ook heb ik even kunnen genieten tijdens haar ‘ceremonie’ presentatie. Waarbij ze ontzettend handige tips gaf aan bruidsparen hoe zij hun ceremonie net even wat persoonlijker kunnen maken.

Heel veel prijzen

Er was een handig systeem tijdens de beurs waarbij bruidsparen codes konden sparen en zo kans maakte op geweldige prijzen. Dit zorgde er ook voor dat ze echt langs elke leveranciers moesten om zo ook een praatje te maken. Dat gebeurde ook echt! Wat een leuke, gezellige en vooral verliefde bruidsparen heb ik ontmoet. De bruiden konden kiezen tussen een roos of een tulp en daarbij stelde ik me even voor over wie ik ben en wat ik doe. Uiteraard over mijn passie De Bruiloftblogger maar ook over mijn workshop. Ik kreeg enorm veel enthousiaste reacties, yes! Ook hadden ze de mogelijkheid om zich in te schrijven op een lijst zodat ze een checklist ontvangen met onvoorziene kosten. Even een extra hulpmiddel die ze zeker gaat helpen bij hun budgetoverzicht. Zij nemen de tijd om te luisteren naar mij dus voor hun dan een klein cadeautje ;)

Er stonden zoveel leuke leveranciers op dit evenement waarbij ik me ook fijn en welkom voelde. Als blogger wordt je soms toch nog een beetje gek aangekeken & sommige snappen niet helemaal wat je als blogger precies doet. Ik stond naast De Lampionenwebshop  en dat was echt enorm gezellig, ze hadden heerlijke chocolaatjes in de vorm van hartjes op de tafel liggen dus daar moest ik wel tegen vechten, maar was fijn om even te kletsen aangezien ik alleen stond. Ook keek ik tegen de super romantische boudoir foto’s van Mireille Poeisz Fine Art Boudoir fotograaf aan. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooi cadeau voor je aanstaande ;)