Getrouwd!

Getrouwd!

Onze dag is alweer voorbij, en wat is het snel gegaan. Zelfs onze huwelijksreis zit er alweer op.
Maar we hebben er wel ontzettend van genoten.

5 juni 2015, waarschijnlijk de warmste dag van het jaar.
De dag begon al vroeg. Denise Boon van the beautiful bride company was om 06.30 uur aanwezig om te zorgen voor mijn haar en make up. Een super ontspannen sfeer en het resultaat was prachtig. Tijn & Marjolein trouw 2

Om 11 uur was dan het moment dat Tijn mij op kwam halen, alle directe famillie was aanwezig en de gave bus van Hans classic cars stond al klaar voor de gasten.
Toch een bijzonder moment om de eerste keer naar buiten te stappen en dat alle familie aanwezig is.

Op naar het gemeentehuis waar o.a. de zus van Tijn een persoonljik woordje heeft gedaan. We zijn erg blij met onze keuze hiervoor omdat (ondanks dat de trouwambtenaar het geweldig deed) er zo echt een persoonlijke tint aan dit moment kwam.

Tijn & Marjolein trouw 4Voordat we naar de kerk zijn gegaan hebben we een moment gepland van een broodje, een drankje en het maken van groepsfoto’s. Door het warme weer kwam het koude drankje nu wel op een erg goed moment. Een prachtig terras met uitzicht over de waal maakte het sfeertje compleet.

De kerkdienst begon, het moment dat mijn vader me ‘weggaf’. Bijzonder!
Ook hier hebben we gekozen voor inbreng van famillie en vrienden. O.a. door muziek en teksten.

Het officiele gedeelte was hierna compleet. We zijn trouwfoto’s gaan maken en bij onze komst op de feestlocatie hebben we in plaats van een taart aan te snijden een champagne toren gevuld.
Dit was een goede keuze omdat vlak na dit moment het diner zou plaatsvinden. En het zou toch jammer zijn als iedereen al vol zou zitten met taart.Tijn & Marjolein trouw 1

De dag konden we niet beter afsluiten met een geweldig feest!

Terugkijken op onze dag kunnen we alleen maar doen met een heel grote glimlach. Bijna alles verliep zolals het moest gaan. En voor wat net anders gaat dan gepland, het licht er maar net aan hoe groot je het probleem zelf maakt. Wij (en onze gasten) hebben een geweldige dag gehad. En wat iedereen van te voren altiijd zegt: Geniet want voor je het weet is het voorbij. Dat klopt helemaal!!

We zijn na het huwelijk naar Mexico gegaan voor onze huwelijksreis. Heerlijk aan zee onder de palmbomen. Een huwelijksreis is een goede manier om nog even in de sfeer van de bruiloft te blijven. Zo kan je nog even verder genieten van de bruiloft en val je niet meteen weer in het normale leven.Tijn & Marjolein trouw 3

We willen Wishes & weddings hartelijk bedanken voor de mogelijkheden die ze ons hebben gegeven. Zonder de prijs die we wonnen was het ongetwijfeld ook een fantastische dag geweest, maar nu was het veel meer dan we ooit hadden durven hopen. Een perfecte dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.