Het is alweer een jaar geleden..

Een terugblik:

En dan zijn we ineens weer op 10 november 2014. Een jaar na de dag dat we de prachtige hoofdprijs op het Wishes and Weddings event wonnen. Wat een jaar! Terugdenkend is het nog steeds een ongelooflijk verhaal. 10.000 euro besteden aan onze bruiloft, waar we zelf niet voor hoefden sparen. En hoe goed kwam ons dat uit! Van het sparen was nog niet veel terecht gekomen. Jullie hebben onze voorbereidingen via onze columns kunnen volgen. Hoe we onze plannen hetzelfde hielden, maar echt kersjes en chocoladekrullen op de taart hebben kunnen doen door Wishes and Weddings. We zijn enorm dankbaar dat ons dit was gegund.

Zoals jullie hebben kunnen lezen, hebben we een topdag gehad op toplocatie Poortdok. En zo mooi aangekleed door oud collega Mariska van Zichtwaar met de vele bloemen van ‘t Bloemeke. Dat zet dan wel meteen de sfeer. Niets hadden we anders willen doen. Jenny van Infinity Weddings had alles prima onder controle. Inmiddels is het leven weer opgepakt vol werk, voetbal en kids. Maar hoe heerlijk dat we regelmatig ons mooie fotoboek van Brigitte van Bibi Fotografie kunnen pakken om nog aan mensen te laten zien, of omdat Brynn gewoon nog even wil kijken. Of de film kunnen kijken van Ton Gerritsen omdat we toch nog veel dingen willen zien, die ons die dag niet is opgevallen. De ceremonie van Joanne van Joanne trouwt, ja, je krijgt uiteraard wel wat mee, maar superleuk om terug te horen. Ook komen we regelmatig langs het prieeltje waar we de ontmoeting hadden of langs het strand via de A6. En dan roepen de kids in koor: ‘Papa, mama, hier zijn we getrouwd!’. Hoe klein ze ook zijn, ze hebben heel goed door wat een bijzondere dag het was.

Dit is onze laatste column. We sluiten het jaar af en geven stokje door aan de volgende winnaars. Wij wensen alle aankomende bruidsparen een hele fijne zorgeloze dag toe, en geniet! Voor de regiofinalisten: tot ziens op 30 november!

Marco & Mascha Remmelts-Langevoort


Marco & Mascha: winnaars droombruiloft 2013

Tijdens het Wishes Event 2013 wonnen Marco en Mascha 10.000 euro voor hun droombruiloft. Voor Wishes and Weddings houdt Mascha een dagboek bij, want we vinden het natuurlijk erg spannend om haar te volgen. Niet iedereen wint zomaar 10.000 euro om vrij te besteden aan een bruiloft. Wat doet ze met het geld, hoe gaat het contact met de bedrijven? We willen het allemaal weten. En waar nodig helpen we haar een beetje, want we willen uiteraard wel dat hun bruiloft ook een echte droomdag wordt. Die 10.000 euro zal zeker veel helpen, maar dan moet er nog steeds veel geregeld worden. De bruidstaartde trouwjurkde bruidsfotograaf, noem maar op. Al deze mensen dragen eraan bij om er een fantastische dag van te maken!

Marco en Mascha, we wensen jullie een hele fijne dag. En we zijn erg blij dat we jullie hiermee hebben kunnen helpen!
(Benieuwd naar het Wishes Event in jullie regio van dit jaar? Die info vind je hier!)

winnaars bruiloft 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.