Hoe winnen jullie 10.000 euro voor jullie droombruiloft?

 • STAP 1: Meld je aan!

  Je meld jullie aan bij Wishes and Weddings. Dit kan hier. Na jullie aanmelding houden we jullie op de hoogte van deze gave actie. We sturen jullie ook tips, adviezen en inspiratie om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. En natuurlijk ontvang je van ons tzt alle informatie over het Wishes Event in jullie regio. Dat wil je namelijk niet missen…

  ps. ALLE bruidsparen kunnen zich aanmelden voor tips, adviezen en inspiratie. Alleen bruidsparen die in 2016 gaan trouwen, kunnen meedingen naar de prijs van 10.000 euro.

 • STAP 2: Ga alvast aan de slag.

  Jullie kunnen gewoon aan de slag met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Voor inspiratie kun je terecht bij ons online magazine of kom gezellig naar het Wishes Event in jullie regio. En voor tips en adviezen kun je ons blog lezen. Je kunt ook gerust aankopen doen voor jullie bruiloft. Als je dit geld terug wilt ontvangen als jullie winnen, is het belangrijk dat jullie kiezen voor de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Deze vind je hier. Staat jullie favoriete bedrijf er niet bij? Laat het ons weten en wij vragen of ze ook op onze website willen komen staan.

 • Stap 3: Keuze doorgeven

  Willen jullie meedingen naar deze mooie prijs? Geef dan aan ons door bij welke van de bij ons aangesloten bedrijven jullie wat hebben gekocht. Hoe meer jullie kiezen voor bedrijven die bij ons zijn aangesloten, hoe meer kans jullie maken op de hoofdprijs. 

  Waarom is dit belangrijk? Wij weten 100% zeker dat de bij ons aangesloten bedrijven professioneel en betrouwbaar zijn. Wij vinden het belangrijk dat jullie bedrijven inschakelen waar je op kunt vertrouwen. Door voor hen te kiezen, wordt jullie bruiloft sowieso een droombruiloft. En dat is onze missie: iedere bruiloft een droombruiloft. Daarom stimuleren wij om voor ‘onze’ bedrijven te kiezen. Zo heeft iedereen er baat bij. En hoe gaaf is het als je dat geld dan ook nog eens terug kunt verdienen!

 • STAP 4: Bemachtig een Golden Wishticket

  Willen jullie graag winnen? Zorg er dan voor dat jullie een finaleplek bemachtigen. Hoe actiever jullie zijn, hoe makkelijker dit is! Er gaan 20 bruidsparen door naar de finale. Jullie kunnen op de volgende manieren een Golden Wishticket naar de finale bemachtigen:

  Kom naar een van onze Wishes Events! Op elk Wishes Event worden er twee bruidsparen uitgekozen die naar de finale mogen. In totaal zijn dit dus 10 bruidsparen.
  – Er zijn twee open trouwlocatiedagen van de NTBO. Op elke dag wordt één bruidspaar uitgekozen. In totaal zijn dit dus 2 bruidsparen.
  – De 3e mogelijkheid maken we binnenkort bekend. Dit is tevens een extern event waar één bruidspaar een plek bemachtigt.
  – Uit alle bruidsparen die via ons boeken bij een van de locaties waar we het Wishes Event organiseren, selecteren we één bruidspaar. Dit zijn dus 5 bruidsparen.
  – Ten slotte is er een online selectieronde waaruit nog eens 2 bruidsparen overblijven. De twee bruidsparen die via onze website contact op hebben genomen met de meeste bedrijven en daar vervolgens ook hebben geboekt, ontvangen een Golden Wishticket!

  TIP: het meeste kans maak je als je naar een van de Wishes Events komt. En je doet er meteen veel inspiratie op voor jullie trouwdag!

 • STAP 5: De finale!

  In april 2016 vindt de finale plaats. Hoe we deze exact invullen, is nu nog niet bekend. Feit is dat er op een leuke, actieve manier uiteindelijk één bruidspaar overblijft. Wishes and Weddings betaalt alle rekeningen terug aan dit bruidspaar (max. 10.000 euro), mits de gekozen bedrijven bij ons zijn aangesloten.