Hoe winnen de bruidsparen 10.000 euro?

 • Bruidsparen melden zich aan

  Bruidsparen melden zich aan bij Wishes and Weddings. Dit kan direct via onze site of via een van de aangesloten bedrijven. Vanaf nu kunnen we deze bruidsparen op de hoogte houden van de actie. We sturen ze ook tips, adviezen en inspiratie om van hun bruiloft een droombruiloft te maken.

 • Bruidsparen kopen bij ‘onze’ bedrijven

  Wij stimuleren de bruidsparen om te kiezen voor de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Alleen dit geld kunnen ze namelijk terug ontvangen. Dit is een grote meerwaarde voor de bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

 • Bruidsparen geven aan ons hun keuze door

  De bruidsparen die mee willen dingen naar deze prijs, geven aan ons door bij welke bedrijven ze wat hebben gekocht. Hoe meer bedrijven ze kiezen die bij ons zijn aangesloten, hoe meer kans ze maken op de hoofdprijs.

 • Bruidsparen willen naar de finale

  De deelnemende bruidsparen strijden om een plek in de finale. Er gaan 20 bruidsparen door naar de finale. Deze bruidsparen kunnen op de volgende events een Golden Wishticket naar de finale bemachtigen:

  – Op elk Wishes Event worden er twee plaatsen vergeven. In totaal zijn dit dus 10 bruidsparen.
  – Er zijn twee open trouwlocatiedagen van de NTBO. Op elke dag wordt één plaats vergeven. In totaal zijn dit dus 2 bruidsparen.
  – De 3e mogelijkheid maken we binnenkort bekend. Dit is tevens een extern event waar we één plaats weggeven.
  – Uit alle bruidsparen die via ons boeken bij een van de Wishes Event locaties selecteren we één bruidspaar per locatie. Dit zijn dus 5 bruidsparen.
  – Ten slotte is er een online selectieronde waaruit nog eens 2 bruidsparen overblijven.

  Welke bruidsparen een plek in de finale bemachtigen is per genoemde optie verschillend. Voorop staat in ieder geval dat de bruidsparen hier zelf invloed op uit kunnen oefenen en dat het op een leuke manier gebeurt.

 • De finale!

  In maart 2016 vindt de finale plaats. Hoe we deze exact invullen, is nu nog niet bekend. Feit is dat er op een leuke, actieve manier uiteindelijk één bruidspaar overblijft. Wishes and Weddings betaalt alle rekeningen terug aan dit bruidspaar (max. 10.000 euro), mits de bedrijven bij ons zijn aangesloten.