ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Huwelijksreis

Huwelijksreis aan de beurt

En dan is de huwelijksreis aan de buurt! En het leuke is: je leeft zo toe naar jullie bruiloft, dat je van tevoren misschien veel minder met je huwelijksreis bezig bent dan dat je normaal gesproken met een gewone vakantie bezig bent. En dan – plotseling – is het zover: jullie honeymoon. Dat is erg leuk, want je hoeft er niet meer lang op te wachten voordat je je bruidsjurk kunt vervangen door een bikini. De meeste bruidsparen vertrekken een paar dagen na hun bruiloft voor hun honeymoon en blijven 1 tot 2 weken weg.

Huwelijksreis Nederland

Een honeymoon hoeft natuurlijk niet perse ver weg te gaan, een ‘huwelijksreis Nederland’ kan ook erg bijzonder een mooi zijn. Wat zeg nou zelf; je hebt toch eigenlijk niets nodig op jullie honeymoon. Alleen elkaar… Dus als je weinig budget hebt of niet ver wil reizen is een huwelijksreis Nederland zeker een optie. Maar toch, even weg van huis doet wonderen. Maar dat kan dus ook tijdens jullie huwelijksreis Nederland. Alhoewel; Afrika klinkt toch ook wel erg bijzonder.

Zon of regen tijdens jullie honeymoon?

Voor de grootste kans op zon tijdens je huwelijksreis moeten je naar Egypte toe en voor de warmste temperaturen kun je het beste naar Dubai gaan. Een aantal populaire vakantiebestemmingen, zoals Phuket in Thailand en de Seychellen, staan in de top tien van vakantiebestemmingen waar de meeste regen valt op aarde. Dit blijkt uit onderzoek van Expedia.nl, waarbij bijna 250 vakantiebestemmingen met elkaar werden vergeleken. Apart, want jullie huwelijksreis Nederland zit dus niet eens bij de vakantiebestemmingen met de meeste regen. Misschien is het toch nog niet zo’n gek idee…

Dus wordt het een Huwelijksreis Nederland, Thailand of Dubai?

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;