ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Kinderen

Willen jullie (jullie) kinderen betrekken bij jullie bruiloft, maar geen idee hoe je dit kan doen? Er zijn leuke manieren hoe jullie kinderen kunnen betrekken, zodat ze écht deel uit kunnen maken van jullie bruiloft. Hierdoor voelen de kinderen zich extra speciaal en (een groot voordeel) gaan ze zich minder snel vervelen. Hieronder zijn wat ideetjes voor jullie op een rijtje gezet.

Ceremoniële functies voor kinderen tijdens de huwelijksplechtigheid…

De bruid aankondigen
Een leuke manier om kinderen te laten helpen op je bruiloft, is om ze de bruid te laten aankondigen. Voordat de bruid naar het altaar loopt, loopt het kind met een bordje naar voren met bijvoorbeeld:  “here comes the bride” of “Hier komt de bruid” . Ze kunnen dit zowel samen als alleen doen. Misschien zijn ze minder zenuwachtig als ze samen naar het altaar lopen?

Het dragen van de ringen
Een ander idee en tevens een ‘verantwoordelijke functie’ is het dragen van de ringen. Hoe leuk is het als jouw kindje, neefje of nichtje de ringen komt brengen en zal overhandigen?

Het bloemenmeisje
Het bloemenmeisje (of jongen) is leuk om te combineren met het aankondigen van de bruid. De een heeft een mandje met blaadjes vast en de ander het bord/papier met: hier komt de bruid.

Een kind als extra getuige
Een getuige moet minimaal 18 jaar zijn en er moeten er minimaal 2 zijn op jullie bruiloft . Je kunt natuurlijk wel doen alsof jullie zoontje of dochtertje een extra getuige is. Hoe? Je maakt gewoon een kinderakte die jullie samen ondertekenen. Zo zullen zij zich extra belangrijk vinden en geeft dit een speciaal tintje aan jullie bruiloft. Zo geven zij toestemming dat papa en mama gaan trouwen!

Wishes and Weddings adviseert onderstaand bedrijf;