Openingsdans bruiloft leren

Of je nu kunt dansen of niet: jullie gasten verwachten toch echt een openingsdans. Maar wees gerust: ook voor jullie bruiloft kun je een openingsdans leren. Wij merken dat er de laatste jaren steeds meer ‘andere’ openingsdansen zijn. Ze beginnen vrij traditioneel, maar daarna gaan bruid en bruidegom helemaal los. Erg leuk! Ter inspiratie hebben we YouTube voor jullie afgestruind. Eén ding viel ons meteen op: wat wordt deze ‘nieuwe stijl’ vaak gedaan! Het lijkt dus misschien origineel, maar het is het allang niet meer.

Dus we zochten verder, want we willen jullie graag een echt gave openingsdans leren voor jullie bruiloft. We zijn op zoek gegaan naar dansen die echt anders dan anders zijn. Dus niet het ‘beginnen met schuifelen en daarna cool dansen’. Nee, alleen echt anders kwam door onze keuring. En dit is tot nu toe het resultaat!

Veel kijkplezier!

Openingsdans in de herhaling?

Dit bruidspaar heeft echt moeite gedaan om een gave openingsdans voor hun bruiloft te leren. In het begin laten ze zien dat ze voor hun openingsdans echt wat stijldansen zijn gaan leren. Zodra de muziek verandert, hebben ze ook daadwerkelijk leuke pasjes ingestudeerd en laten ze hun moves zien. Leuk om naar te kijken!

Veel bruidsparen hebben aan dit stel gevraagd of ze de mix mochten hebben. Dit was het antwoord van het dansende bruidspaar:
“Super bedankt voor alle complimenten. Helaas voor een ieder houden wij het nummer voor ons zelf. We willen eigenlijk voorkomen dat het een nummer word die niet meer origineel is. Zelf laten mixen word extra persoonlijk. Onze DJ Skyfly (skyfly.nl) heeft onze muziek gemixt. Veel succes en vooral Plezier!” -Dave & Mandy

Lekker zitten tijdens de openingsdans

Ja! De openingsdans van deze bruiloft tovert ook echt een glimlach op je gezicht. Vooral omdat het toch wel onverwacht is. Het is geen openingsdans quickstep, zelfs de bruid heeft geen moeilijke pasjes hoeven leren voor deze openingsdans. Echt even helemaal wat anders! Daarom hoort deze film ook in dit overzicht thuis.

Openingsdans wat geen openingsdans is…

Van die Amerikanen kunnen we nog wat leren! Waarom zou je alleen ‘s avonds wat leuks bedenken om je bruid of bruidegom mee te verrassen. Zo kan het natuurlijk ook! We kunnen het niet echt een openingsdans noemen, maar dit is toch fantastisch. Alle ingrediënten zijn aanwezig: openingsdans….. bruiloft….. muziek….. En toch is het totaal anders! Wij weten zeker dat deze bruid ontzettend graag terugdenkt aan haar bruiloft. Voor alle ceremoniemeesters onder ons die het bruidspaar graag verrassen: bekijk deze film goed! Dit is fantastisch! Dit is niet zomaar een openingsdans bruiloft leren, dit is een dans creëren waar nog lang over nagepraat wordt! We like! Jullie ook?

Openingsdans leren 2.0

Bijna hadden we deze openingsdans snel weer weggeklikt. Het leek er even op dat ze echt niet wisten wat ze aan het doen waren. Toch even blijven kijken…. en dat wordt beloond. Deze dans hoort ook absoluut in dit rijtje thuis; er is niets traditioneels aan. Het is duidelijk dat deze bruid en bruidegom twee leuke hobby’s hebben die ze op een mooie manier hebben verwerkt in de openingsdans van hun bruiloft. Openingsdans voor jullie bruiloft leren? Dit doe je niet zomaar even na….

Willen jullie een openingsdans bruiloft leren? We hopen dat we  jullie hebben kunnen inspireren met deze films. Jullie bruiloft, een droombruiloft. Dat is ons doel! 

Wil je meer tips, adviezen en inspiratie? Snuffel dan eens rond op onze website. Misschien ben je in the mood om lekker op de bank ons online trouwmagazine te lezen? Je kunt natuurlijk ook meer artikelen lezen op ons blog. Of even kijken of je een goede match vindt tussen de bedrijven die we voor jullie hebben uitgezocht.

En als je echt flinke stappen wilt zetten met de organisatie van jullie bruiloft, kun je je even aanmelden. Je ontvangt dan gratis ons e-book ‘Hoe maken we de beste keuzes?’ Tijdens het plannen van jullie bruiloft kom  je namelijk continu voor keuzes te staan. Vooral het kiezen van de juiste bedrijven is erg lastig. Je wilt het natuurlijk niet verkeerd doen. Doorloop ons 10-stappen plan en jullie zijn er zeker van dat jullie de beste keuzes maken. Veel plezier!

e-book-'hoe-maken-we-de-beste-keuzes voor onze bruiloft'