Openingsdans

Openingsdans

Een openingsdans komt toch wel voor op elke bruiloft. En er is er geen een die hetzelfde is. De een kan wel dansen, de ander bakt er helemaal niks van. Wat wel steeds vaker voorkomt is dat het rustig begint en daarna verandert in een wilde danspartij. Erg leuk, maar niet meer zo origineel! En geef maar toe; stiekem willen jullie dat jullie openingsdans origineel is, zodat iedereen nog lang napraat over jullie bruiloft. Toch?!

Maar wat bedenk je dan? De kans is aanwezig dat je geen choreograaf bent en dat er ook geen in de familie zit…. Leven Wishes and Weddings! Wij zochten het internet voor jullie af op zoek naar gave filmpjes van mooie, originele en spannende dansmoves. En daar zijn we nog steeds mee bezig, want de bruidsparen met een gave openingsdans komen niet zomaar onze keuring door. Het mag niet te lang duren voordat de openingsdans gaaf wordt, de dans mag niet zomaar met schuifelen beginnen en daarna van muziek veranderen (echt niet uniek meer!) en zo hebben we een hele waslijst aan checkpunten. Maar we hebben er een aantal gevonden!

Dus, we hebben al wat voorwerk voor je gedaan, zodat jullie niet de hele avond achter YouTube hoeven door te brengen. Kun je ook nog wat nuttigs doen!

Op dit blog kunnen we helaas geen films plaatsen (puntje voor op de WishList), dus hebben we er even een andere pagina voor ingericht. Deze pagina staat helemaal in het teken van het vinden van een gave openingsdans. Hebben jullie een andere coole film gezien die niet op onze site staat? Laat het ons weten, dan kunnen we er andere bruidsparen mee inspireren. En natuurlijk vinden we het erg leuk om te horen wat je van deze filmpjes vindt.

Laat je even een reactie achter? Leuk!

Bruiloft Landgoed Rhederoord-De-openingsdans---www.monetmine

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.