heart-line

Over ons

Jullie bruiloft, een droombruiloft! Dat is onze missie.

Elk bruidspaar droomt van een droombruiloft. Hoe jammer is het dan als je achteraf beseft dat je bepaalde zaken graag anders had willen doen? Dat is zonde, je krijgt namelijk geen herkansing. Die ene dag komt nooit meer terug.

Wij geloven dat met de juiste voorbereiding en een beetje hulp elke bruiloft een droombruiloft kan worden. Het gaat erom dat je de juiste tips en adviezen krijgt en veel inspiratie op doet. Door een goede voorbereiding weet je welke bedrijven het beste bij jullie passen en weet je wat jullie wel en niet willen. Maar hoe kom je daar dan achter?

Juist: daar zijn wij voor! Wij brengen je graag in contact met kwalitatieve en betrouwbare bedrijven. Wij hebben de eerste selectie gedaan, zodat het voor jullie makkelijk wordt om een goede match te vinden. En we ontmoeten je graag persoonlijk op een van onze Wishes Events, waar je veel inspiratie, tips en ideeën krijgt! En je maakt met je bezoek kans op prachtige prijzen voor jullie bruiloft. Zo komt die droombruiloft wel heel erg dichtbij!

Wil jij ook van jullie bruiloft een droombruiloft maken? Meld je dan meteen even aan, dan weten we dat je graag bij een van onze events aanwezig wilt zijn. En wie weet worden jullie geselecteerd!

H39Q7896

Antoinette Zunnebeld

Sinds 2016 ben ik eigenaar van Wishes and Weddings. Ik ben ontzettend blij dat ik nu aan het roer sta van dit mooie concept. Dat ik andere mensen kan helpen om van hun bruiloft een droombruiloft te maken, vind ik super. Mijn organisatietalent kan ik hier op veel verschillende manieren inzetten. Wat ik vooral erg belangrijk vind, is het hebben van een open en eerlijke communicatie. Duidelijkheid, daar houd ik van. Die eigenschappen zorgen ervoor dat ik – samen met Yvonne – dit concept nog verder uit kan bouwen. Ik wil ervoor zorgen dat we nog meer bruidsparen van nog beter advies kunnen voorzien en dat we hen aan nog meer goede bedrijven kunnen koppelen. Laten we met zijn allen de krachten bundelen; ik ben ervan overtuigd dat we dan weer een stap dichterbij onze missie zijn. Jullie bruiloft, een droombruiloft!

Yvonne van Balkom

Ik ben de oprichter van Wishes and Weddings. Daarvoor heb ik als bruidsfotograaf veel bruiloften mogen meemaken. Fantastisch! Helaas hadden veel bruidsparen achteraf spijt van sommige beslissingen. De trouwambtenaar was niet leuk, de DJ draaide de verkeerde muziek, de ringen niet op tijd geleverd. Allemaal zaken die voorkomen hadden kunnen worden. Ik hoop dat door alle tips, adviezen en inspiratie van Wishes and Weddings bruidsparen goed zijn voorbereid en hun droombruiloft kunnen realiseren. Het mochten ze dan ook nog een mooie prijs winnen, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Iedereen verdient een droombruiloft!

yvonne

SKYFLY-Patrick-N-500x500

Patrick Nobbenhuis

Hoi! Ik ben de man van Antoinette. Ik sta al sinds het begin op de Wishes Events als deelnemer met SKYFLY DJ shows, ja die met de roze stopdas en roze schoenen. Met SKYFLY heb ik nagenoeg alle trouwbeurzen en events wel gehad maar de Wishes Events vinden wij de beste om met je bedrijf aan deel te nemen. De professionele opzet, de ruimte voor persoonlijke aandacht naar de aanwezige bruidsparen, het kunnen geven van muziek workshops, en de vele opdrachten die hier uit voortkomen. Ik hoefde dus niet lang na te denken toen Yvonne mij benaderde voor opvolging van haar.

Hoe mooi is het dat je eigen vrouw nu eigenaar is van dit prachtige concept! Door mijn jarenlange ervaring en de vele contacten in de trouwbranche help ik haar waar ik kan. Zo heb ik mij opgeworpen als online beheerder, hou dus de site bij en de sociale media. Vragen hierover? Mail mij dan op patrick@wishesandweddings.nl

Antoinette en ik hebben als doelstelling dat de Wishes Events the place to be in de trouwbranche moeten worden voor zowel de bruiloft professionals als ook de aanstaande bruidsparen. Wij gaan voor Wishes Events 2.0!