Puntjes op de i

Nog een paar maandjes

De bruiloft komt steeds dichterbij, en we leven er ook steeds meer naartoe. We hebben nog leuke details aan de sfeer kunnen toevoegen met hulp van Party@home. En ook de trouwkaarten zijn ontworpen. We hebben ze besteld bij stijlvolletrouwkaarten.nl en nu we de kaarten ook echt binnen hebben begint het er steeds meer op te lijken. Spannend en leuk! Tijn heeft zijn pak al uitgezocht bij Rietbergh in Westervoort. Perfect geholpen door Rutger en Daphne in de vele mogelijkheden, nooit gedacht dat er zoveel bij kwam kijken! Nu wel erg nieuwsgierig naar het resultaat, maar daar moeten we nog een paar weekjes op wachten.

Deze periode staat bij ons in het teken van verschillende afspraken. Een afspraak met de feestlocatie om de puntjes op de i te zetten, een afspraak met de muzikanten van Souds perfect om een en ander door te nemen, ons eerste gesprek met de pastoor van de kerk is geweest en volgende week al is de eerste pasbeurt voor Marjolein met haar jurk. Zal ze er nog steeds zo blij mee zijn?! Vast wel.

We zijn de komende weken nog druk met ook de wat kleinere dingen zoals het gastenboek, de bedankjes etc. Dit zullen we de komende tijd gaan regelen. Natuurlijk niet te vergeten de bloemen op deze feestelijke dag. De vader van Marjolein heeft bloemenzaken wat ons natuurlijk een voordeel geeft. Dit zorgt wel voor een heel persoonlijke manier van het uitzoeken van de bloemen. Uitzoeken met je eigen vader welke minstens net zo enthousiast is als ons.

Gelukkig vliegt de tijd, want we kunnen haast niet meer wachten!

Maar nu eerst de uitnodigingen op de post! Benieuwd wat familie en vrienden hiervan vinden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.