ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwaccessoires

Haaraccessoires voor je bruiloft

Bijna alle bruidjes kiezen voor haaraccessoires tijdens hun bruiloft. De een kiest voor een sluier, de ander voor een tiara. Door beide haaraccessoires zul je je een echte prinses voelen tijdens je bruiloft. Natuurlijk zijn er ook nog curlies. Deze draai je in je haar waarna het net lijkt of er een parel in zit. Weet je niet precies wat alle mogelijkheden zijn op het gebied van haaraccessoires? Kijk dan eens op Pinterest. Daar vind je veel inspiratie!

Bruidsaccessoires

Naast de haaraccessoires, zijn er ook ‘gewone’ bruidsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan trouwsieraden, bruidstasjes en bolero’s. Zeker als je in het najaar of in de winter gaat trouwen, is een bolero een goed idee. En zijn ontzettend veel spullen voor de bruid om net even wat mooie details toe te voegen aan de bruidsjurk. Bijvoorbeeld een sierlijke ketting, de juiste oorbellen of een armband. In de bruidszaak kunnen ze je adviseren welke bruidsaccessoires mooi staan bij jouw jurk. Het kan al snel te veel worden en dat is jammer. Dit soort details maken het plaatje vaak compleet, als je jezelf tenminste niet helemaal volhangt! Dus het is zeker de moeite waard om je eens te oriënteren op algemene bruidsaccessoires.

Trouwaccessoires

Net zo goed als bruidsaccessoires het plaatje van de bruid compleet maken, zijn algemene trouwaccessoires de details voor je totale bruiloft. Ook hier zijn het weer de details die het verschil maken. Denk bij trouwaccessoires bijvoorbeeld aan een ringkussentje, mooi decoratiemateriaal of I Do Stickers. Als je op je knieen zit of je benen over elkaar legt, zie je de woorden “I DO” op jullie schoenzolen staan. Gewoon een aantal grappige trouwaccessoires.