ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwambtenaar

Trouwambtenaar

Als jullie willen, krijg je door de gemeente een trouwambtenaar aangewezen. Maar, wat veel bruidsparen niet weten, is dat je ook een zelfstandig trouwambtenaar kunt vragen voor jullie bruiloft. Het voordeel is dat je iemand kunt kiezen die echt bij jullie past. Daarnaast gaat een zelfstandig trouwambtenaar vaak net wat verder dan een ambtenaar van de gemeente. Ze plegen net wat meer ‘vooronderzoek’ over jullie en maken er een persoonlijker verhaal van.

Trouwambtenaar kosten

Natuurlijk zijn er kosten aan verbonden als je kiest voor een ‘eigen’ ambtenaar. Je moet hierbij denken aan de 400 – 700 euro. Het hangt van de gemeente af of jullie minder aan de gemeente betalen als zij geen ambtenaar hoeven in te zetten. Daarnaast verschillen de kosten per ambtenaar ook. In verhouding met een ambtenaar van de gemeente is het wellicht vrij hoog. Daar staat tegenover dat ze meer tijd besteden aan de voorbereiding. Jullie ontmoeten elkaar en soms stellen ze zelfs nog vragen aan jullie familieleden om tot een mooi verhaal te komen.

Trouwambtenaar op locatie

Zeker als je ook nog op een officiële trouwlocatie trouwt, heb je eigenlijk dubbele kosten. Daarom is het ook een optie om te kiezen voor een locatie naar keuze, bijvoorbeeld thuis in de tuin. Met een zelfstandig trouwambtenaar mag dit altijd. Je gaat dan een paar dagen van tevoren bij de gemeente langs (op een gratis moment) om even jullie handtekening te zetten onder de officiele papieren. Vervolgens mag deze ambtenaar jullie trouwen waar jullie willen.

trouwambtenaar

trouwambtenaar

ONZE PARTNERS
© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi