ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwambtenaar

Om te trouwen heb je een trouwambtenaar nodig die dit wettelijke deel van jullie trouwdag voor en met jullie verzorgd. Als je je huwelijk hebt gemeld bij de gemeente waar het huwelijk plaats zal vinden dan bied de gemeente de mogelijkheid om gebruik te maken van een van hun gemeentelijke trouwambtenaren.Maar wisten jullie dat je ook kunt kiezen voor een zelfstandige trouwambtenaar?

Dit is een officiële Babs(Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) die zijn of haar diensten rechtstreeks aan bruidsparen aanbied. Je kiest dus niet via de gemeente, (waarbij je een voorkeur voor een trouwambtenaar uitspreekt, maar niet de zekerheid hebt of deze voorkeur gehonneerd zal worden) maar je hebt direct contact met de zelfstandig trouwambtenaar en maakt definitieve afspraken over jullie huwelijkssluiting, dat geeft je de zekerheid dat dit gedeelte van de trouwdag ook helemaal volgens jullie wens zal verlopen. 

Een zelfstandig trouwambtenaar is ook een ceremoniespreker en kan voor jullie een ceremonie creëren als jullie al getrouwd zijn, of je partner registratie hebben laten omzetten. Hiermee bespaar je ook op de kosten die de gemeente zal vragen voor een huwelijk op locatie, voor meer informatie verwijzen we jullie naar onderstaande zelfstandige trouwambtenaren.