ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwbeurzen

Trouwbeurzen

Als je wilt, kunnen jullie elke week een trouwbeurs bezoeken! Er zijn er tegenwoordig ontzettend veel. Dus hoe kom je erachter wat de betere trouwbeurzen zijn? Uiteraard is dat geheel smaak afhankelijk. Er zijn hele grote massale trouwbeurzen en kleine intieme beurzen. Uiteraard organiseren wij zelf onze Wishes Events. Dit zijn een soort trouwbeurzen, maar dan totaal anders. Geen geslenter langs standjes, maar de aanwezigen ontvangen vooral veel tips, adviezen en inspiratie voor hun bruiloft.

Andere trouwbeurzen

Daarnaast ondersteunen wij een aantal andere kleinere trouwbeurzen. Deze zijn heel lokaal en de organisatie zit goed in elkaar. Dus als je juist van klein en intiem houdt en graag zaken doet met lokale ondernemers, dan zou je eens bij deze trouwbeurzen een kijkje kunnen nemen. Het is er vaak niet zo druk en de entree is minimaal. Dat geeft jullie de mogelijkheid om voor weinig kosten met veel lokale trouwondernemers in contact te komen. Zo spreek je veel mensen in één keer. Handig!

Wishes Events

En natuurlijk zouden wij het erg leuk vinden als jullie naar een van onze Wishes Events komen. Daar vind je bedrijven uit jullie eigen regio. Maar vooral veel tips, adviezen en inspiratie. Zo kun je er bijvoorbeeld je draaiboek laten checken, krijg je adviezen over muziek op jullie bruiloft en leer je hoe je goede trouwringen herkent. Een echte aanrader, al zeggen we het zelf.. :) En door jullie aanwezigheid maken jullie kans op 10.000 euro voor jullie bruiloft. Dat is mooi meegenomen.

trouwbeurzen

trouwbeurzen

ONZE PARTNERS
© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi