Trouwjurk huren: ja of nee?

Trouwjurk huren: ja of nee?

Een trouwjurk huren klinkt misschien goedkoop, maar eigenlijk is het een oplossing bij uitstek voor bruidjes die geen fortuin willen besteden aan een jurk die ze daarna toch nooit meer dragen. Bruidsjurken huren kan niet overal, maar als je even googled, vind je genoeg zaken die deze service aanbieden tegen prijzen die 15 tot 25% bedragen van de aanschafprijs van een nieuwe jurk. Niet alleen kan je een trouwjurk huren, maar ook schoenen, hoepelrokken en andere accessoires die je outfit compleet maken. Net als bij de aankoop van een trouwjurk wordt bij een trouwjurk huren de jurk versteld door een coupeuse. Zo past de jurk als gegoten en ga jij stralend en voor een vriendelijk bedrag je trouwdag tegemoet.

Voordelen van trouwjurk huren

Behalve de lage prijs, zijn er nog andere voordelen verbonden aan het huren van een trouwjurk. Misschien ben je toch niet tevreden over je eerste keus? Of is je huwelijksdatum uitgesteld naar een dag in een ander seizoen. Misschien ben je tijdens je verloving wel zwanger geworden. Als je een trouwjurk gekocht heb, kan je hem niet zomaar omruilen tegen een andere. Bij een trouwjurk huren behoort dit vaak wel tot de mogelijkheden! Ook zit je achteraf niet met het reinigen en opbergen van je jurk, want je mag het trouwkleed vuil weer terugbrengen naar de verhuurder die instaat voor het reinigen.

Trouwjurk huren bij een professional

Als je uiteindelijk besluit om een trouwjurk te huren, let dan wel op dat je dit bij een professional doet. Ook al kies je ervoor om je trouwjurk te huren in plaats van te kopen: kwaliteit en goede service zijn nog steeds belangrijk. Dus ga gewoon een naar de trouwjurken specialist bij jou in de buurt en check of zij ook doen aan trouwjurken huren!

Ben je tijdens je bruiloft toch gehecht geraakt aan je jurk en wil je hem graag bewaren voor het nageslacht? Dan is er vaak de mogelijkheid om de jurk toch nog te kopen! Zo wordt een bruidjurk huren wel heel interessant.

trouwjurk huren

Trouwjurk huren? Ja of nee? – Foto door Moderne Bruidsfotograaf

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.