Unieke trouwkaarten

Unieke trouwkaarten

Unieke trouwkaarten: Voor koppels die niet voor “gewoontjes” gaan!

Iets anders versturen dan een “gewone trouwkaart” is helemaal van nu! Waarom zou je jullie gasten een on-orginele kaart opsturen als je ook kunt gaan voor unieke trouwkaarten? Door middel van jullie trouwaankondiging kun je als stel jullie persoonlijkheid naar voren laten komen. Willen jullie iets unieks? We hebben voor jullie een aantal opvallende, unieke trouwkaarten gezocht!

Save the date kaarten

Hebben jullie al gehoord van de nieuwe trend uit Amerika? Ze worden ook steeds populairder in Nederland: een Save-The-Date aankondiging. Op jullie bruiloft willen jullie natuurlijk dat al jullie gasten aanwezig zijn, en niet dat ze afzeggen voor jullie bruiloft omdat ze iets anders hebben op die dag. Als jullie trouwdatum is vastgelegd is vaak de rest van de informatie nog niet bekend, zoals de tijden en de locatie. Versturen jullie een Save-The –Date kaart dan weten al jullie familie en vrienden ruim van tevoren welke datum ze vrij moeten houden in hun agenda ;)

Naar wie moeten jullie deze unieke trouwkaarten sturen?
Het is volgens ‘de etiquette’ de bedoeling dat jullie de kaarten naar al jullie gasten sturen. Willen jullie dit liever niet? Onze tip is om ze in ieder geval te sturen naar jullie gasten uit het buitenland, zo kunnen deze al een overnachting en ticket gaan regelen!

Hoe zien Save-The-Date kaarten eruit?
Het is natuurlijk het leukst als jullie Save-The- Date kaarten in dezelfde stijl zijn als de rest van jullie bruiloft. Willen jullie liever iets anders dan een kaart? Dat kan zeker! Er zijn helemaal geen regels hoe een Save-The-Date er uit moet zien: jullie kunnen ook een foto op de kaart plaatsen of een kaartje zelf ontwerpen. Maar het hoeft niet eens per se een kaart te zijn, denk ook aan een magneet, een ballon snoepjes of een filmpje. Er zijn mogelijkheden genoeg! Alles is goed, zolang jullie trouwdatum en contactgegevens er maar op vermeld staan. Als de trouwlocatie al bekend is kan deze er ook op. Vermeld wel dat er nog een officiële uitnodiging volgt met meer informatie!

Thinking out of the box

Willen jullie echt helemaal iets anders dan anders? Dan is een Out of the Box-kaart iets voor jullie! Jullie gasten ontvangen een doodnormale kaart in de bus, maar als ze deze openmaken springt er iets uit! En wat dat is? Jawel jullie trouwaankondiging! De aankondiging is er in vele ontwerpen en heeft de vorm van een kubus met informatie, foto’s, wat jullie maar willen. Echte unieke trouwkaarten dus. Benieuwd hoe het eruit ziet? Hier zie je een kort filmpje. 

De goeie oude tijd

In plaats van iets nieuws, kun je ook gaan voor iets van vroeger. Jullie hebben ze vroeger vast ook gevouwen: papieren klappertjes. Niet alleen kan er genoeg informatie op , maar ze zien er ook nog eens heel leuk uit! Jullie gasten krijgen ontvangen ze in een envelop en vouwen ze zo uit tot hun eigen klappertje. Willen jullie een bepaald ontwerp? De klappers kunnen helemaal naar jullie stijl gemaakt worden. Met deze trouwaankondigingen zullen jullie gasten zeker veel plezier beleven!

Unieke trouwkaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.