ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwkaarten

Tekst trouwkaart

‘Tekst trouwkaart’ staat vaak in het onderwerp van mails die wij ontvangen. Wat hoort er op een trouwkaart te staan, wat zijn leuke gedichtjes, etc. Alles is uiteraard erg persoonlijk, maar een aantal zaken komen meestal terug. Jullie namen worden meestal voluit geschreven, de trouwlocatie(s) staan erop en meestal ook jullie eigen adres. Het is ook belangrijk dat de gasten weten wat er van ze verwacht wordt. Wanneer zijn ze welkom?

Trouwkaarten gezocht

Maar voordat je ons een mail stuurt over ‘tekst trouwkaart’ wil je waarschijnlijk weten wat voor trouwkaarten er allemaal te koop zijn. Je bent waarschijlijk op zoek naar net die ene trouwkaart die bij jullie past. Websites genoeg! En dat maakt het juist zo moeilijk, want waar kun je nu het beste jullie trouwkaarten bestellen?

Online of in de winkel?

We krijgen ook vaak de vraag of het wel goed gaat als je je trouwkaarten online koopt. Ja! Het is namelijk zo dat online niet meteen beteken onpersoonlijk! Bij de bedrijven die wij jullie adviseren, zit er altijd een ‘echt’ persoon aan de andere kant van de computer. Dit zijn echte ontwerpers die voor jullie aan de slag gaan. Laat je dus niet afleiden door het feit dat je niet fysiek naar een winkel gaat om je trouwkaarten te bestellen. Online is net zo veilig en net zo persoonlijk. Wil je toch even contact? Bel ze gewoon eens en wij weten zeker dat je er dan meteen een goed gevoel bij hebt. Natuurlijk kun je ook nog steeds naar de drukker ‘op de hoek’!

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;