ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwpakken

Ja, een man in pak; prachtig! Gelukkig zijn er enorm veel mooie trouwpakken om uit te kiezen. En dat is ook weer moeilijk, want waar let je op? Er zijn een paar zaken die je jezelf kunt afvragen voordat je gaat kijken naar trouwpakken. Vinden jullie het bijvoorbeeld belangrijk dat het trouwpak ook na de bruiloft nog te dragen is? Dan hebben we het niet eens over de kwaliteit, maar over de stijl. Een lang jasje zul je naderhand wellicht niet meer zovaak dragen. Voor de een is dat niet erg, voor de ander wel. Daarnaast houd men bij de keuze van een trouwpak vaak rekening met de kleur van de trouwjurk. Je aanstaande man hoeft deze kleur niet te zien; neem even een staaltje mee in een envelop en geef deze aan de winkel waar je gaat kijken naar trouwpakken. Zij zullen hier discreet mee omgaan en op basis daarvan wel goed advies kunnen geven.

Trouwpak huren

Het komt ook steeds vaker voor dat de bruidegom zijn trouwpak huurt. Zeker als je normaal gesproken nooit in een pak loopt en dit naderhand ook niet van plan bent, is dat een zeer goede optie. Er zijn verschillende bedrijven die deze optie bieden.

Trouwpak kopen

Het meeste wordt er toch nog voor gekozen om het trouwpak te kopen. Denk hierbij goed van tevoren na over bovenstaande adviezen en kies vervolgens het bedrijf uit waar je je fijn bij voelt. Het is hierbij wel aan te raden om voor een herenzaak te kiezen waarbij ze een speciale afdeling hebben voor trouwpakken. Dit  laat zien dat ze hierin veel ervaring hebben en dat is zeer belangrijk. Het is niet zomaar een pak!

Wishes and Weddings adviseert de onderstaande bedrijven;