Trouwplannen op een rijtje

Bruiloft organiseren: Druk Druk Druk

We zitten alweer in februari, de tijd gaat snel nu. Na de feestdagen zijn we echt begonnen met het benaderen van veel bedrijven en het afstemmen van het dagprogramma van de bruiloft. Marjolein heeft ondertussen haar droomjurk gevonden bij De Sluier in Arnhem. Binnen slechts 2 uur was de keuze definitief! Dat lukt normaal gesproken nog niet bij het zoeken naar een normaal kledingsstuk ;)

Het bruidskapsel en de make-up zullen worden verzorgd door de Beautiful Bride Company. De indruk bij dit bedrijf was meteen goed na het eerste contact. Dat zij professioneel en persoonlijk werken is absoluut waar. Dit geldt overigens ook voor DeDock waar wij onze ringen hebben uitgezocht. We zijn heel blij met onze keuze en kunnen niet wachten om ze op te halen. Ook wel apart, een sieraad uitkiezen welke je de rest van je leven zult dragen. Beslis dan ook pas wanneer je echt 100% zeker bent van je keuze!

Het dagprogramma is nu ook definitief. Dit is nog niet zo makkelijk als je ineens zoveel opties hebt om te kiezen. Maar ook met een prijs als deze moeten er toch keuzes gemaakt worden. Zo hebben wij gekozen voor een ceremoniemeester uit onze viendenkring. Iemand die ons goed kent en weet hoe wij de dag willen beleven. We vinden het leuk om vrienden en familie zoveel mogelijk te betrekken bij de verschillende dagdelen. Bijvoorbeeld het voorlezen van een persoonlijke boodschap tijdens de huwelijksmis, iets dat de dag een veel intiemere sfeer geeft. De muzikale ondersteuning van het kerkelijk huwelijk wordt gedaan door Renske van Wezel (Sounds Perfect). Zij zal samen met de zussen en moeder van Marjolein de zang verzorgen.

We zijn ook nog in de showroom van Hans Classic Cars geweest. We hebben een prachtige auto kunnen huren met chauffeur zodat we overal op tijd aanwezig zullen zijn. Erg mooi om al die oldtimers te zien staan, een aanrader (voor de mannen)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.