ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwringen

Bijna elk bruidspaar gaat op zoek naar de mooiste trouwringen. Soms kiest een bruidegom voor een mooi horloge of oorbel in de plaats van een trouwring, maar dat blijven uitzonderingen. Het aanschuiven van de trouwringen blijft toch een mooi moment op de dag en daarna een prachtig aandenken. En natuurlijk wil je dat iedereen ziet dat je getrouwd bent. Trouwringen regelen dat! Maar waar vind je ze? Ons advies is om naar een speciaalzaak te gaan waar ze je goed advies kunnen geven over de beste trouwringen. Niet zomaar online bestellen, maar goed advies inwinnen. En voel je je in de speciaalzaak op je gemak: dan heb je de juiste mensen gevonden om jullie ringen bij te bestellen.

Trouwringen goedkoop

De zoektocht gaat overigens niet altijd om de mooiste trouwringen, maar sommige bruidsparen willen hun trouwringen zelf maken of heel goedkoop. Mooi en goedkoop kan prima samengaan, maar let wel op. Goedkoop kan bij ringen duurkoop zijn. Ga geen appels met peren vergelijken! Trouwringen goedkoop gevonden? Let dan goed op de dikte van de ring, het aantal karaat en de afwerking. Bij een speciaalzaak kunnen ze jullie exact vertellen wat het beste is qua kwaliteit. Is dat kwaliteit goed, dan geldt altijd: Trouwringen goedkoop of duur: zolang jullie er tevreden mee zijn, is het goed!

Trouwringen zelf maken is ontzettend leuk om te doen. Jullie maken een ontwerp en aan de hand daarvan gaan jullie onder professionele begeleiding aan de slag en ontstaan de mooiste en uniekste ringen.

Trouwring omdoen

En dan komt op jullie trouwdag het moment waarop je je trouwring omkrijgt. Spannend! En jij moet de trouwring bij je partner omdoen. Dit blijven altijd mooie – en spannende! – momenten. Door klamme handen gaat de trouwring niet goed om of je weet even niet meer om welke vinger de ring ook alweer moet. Katholieken dragen hun trouwring aan hun linkerhand, de rest aan hun rechterhand. Handig om te weten. Maar, tegenwoordig dragen ook veel bruidsparen de ring ‘gewoon’ aan de hand waar ze dit het prettigst vinden.