ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Trouwvervoer

Koets, Ferrari, oldtimer, eigen wagen: ook op het gebied van trouwvervoer is er ontzettend veel keuze. Hoe komen jullie erachter wat jullie willen? Meestal niet zo moeilijk. Het trouwvervoer is een van de zaken waarvan de meeste bruidsparen al van tevoren een gevoel hebben wat bij ze past. Daarna is het een kwestie van het juiste bedrijf erbij vinden. Dat is dan weer wat lastiger.

Waar trouwauto huren

Wij raden aan om te kiezen voor een professioneel bedrijf niet niet ‘zomaar iemand met een mooie wagen’. Het komt te vaak voor dat er trouwvervoer langs de weg staan met pech. Dat wil je echt niet op jullie trouwdag. Er zijn voldoende bedrijven die wekelijks hun auto’s verhuren voor bruiloften. Zij weten hoe het werkt. Vraag ook even na of je er zelf in mag rijden of dat de auto met chauffeur wordt geleverd.

Trouwauto versiering

Het is ook aan te raden om na te denken over de versiering van jullie trouwauto. Het zijn vaak deze details die de dag net dat beetje extra geven. Denk hierbij aan een mooi bloemstuk op de auto, of een lintje aan de spiegels of de antenne. Dat is vooral leuk als jullie met veel auto’s (gasten) achter elkaar aanrijden. Het is dan leuk om te laten zien dat jullie bij elkaar horen.

Stalhouderij

Wat voor een trouwauto geldt geldt ook voor het trouwen in een koets. Ga met een professioneel bedrijf in zee die over meerdere koetsen beschikt en goede gezonde paarden. Zorg dat ze beschikken over een back-up zodat je nooit gebeld wordt dat ze niet komen opdraven. Goed materiaal is ook hier uitermate belangrijk!

Wishes and Weddings adviseert onderstaande bedrijven;