Beste (naam bruidspaar),

Wij helpen graag van om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Daarom zijn wij aangesloten bij Wishes and Weddings. En we hebben wat moois voor jullie kunnen regelen…

Wishes and Weddings organiseert in het najaar vijf Wishes Events, dus ook één in jullie regio. Er zijn veel bruidsparen die een uitnodiging voor een van deze events willen bemachtigen, maar het aantal bruidsparen dat aanwezig mag zijn is beperkt. Het zijn namelijk exclusieve events waar jullie terecht kunnen voor veel tips, adviezen en inspiratie. Het is een trouwbeurs, maar dan totaal anders. Er zijn veel workshops en seminars met de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van de betere bedrijven uit jullie regio. En bovendien zijn er veel prijzen te winnen en gaat één bruidspaar naar huis met 10.000 euro voor hun bruiloft.

Omdat wij zijn aangesloten bij Wishes and Weddings hebben ‘onze’ bruidsparen een streepje voor. Als jullie graag bij het Wishes Event aanwezig willen zijn (entree 12,50 pp) dan kunnen jullie dit laten weten aan Marjolein@wishesandweddings.nl Vermeld daarbij dat jullie klant zijn bij ons en vervolgens is de kans groot dat jullie worden geselecteerd voor een exclusieve uitnodiging.

Hier vind je meer informatie over de Wishes Events, zoals locaties en data.

Hopelijk komen jullie zo weer een stapje dichterbij jullie droombruiloft.

Met vriendelijke groet,

….

 

 

 

 

© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi