ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven
ALLES VOOR JULLIE
DROOMBRUILOFT!
Hier vind je de betere bedrijven

Weddingplanner

Weddingplanner overbodig? Misschien toch niet…

Veel bruidsparen vinden een weddingplanner overbodig. Wij denken dat dat deels komt doordat er weinig kennis is van de dingen die een weddingplanner voor jullie kan doen. Zij (of hij natuurlijk!) kan jullie enorm veel werk en stress uit handen nemen en ervoor zorgen dat jullie een onbezorgde trouwdag hebben. En aan de andere kant ontstaat er ook een verkeerd beeld van hoe een weddingplanner te werk gaat op een bruiloft. Bij een weddingplanner staat voorop dat het bruidspaar een topdag moet hebben. Ongeacht wat er ook gebeurt. Dat staat ook voorop bij de voorbereidingen. Een goede weddingplanner luistert goed naar jullie wensen en kan daarop advies geven. Het is niet zo dat zij perse gebruik maakt van haar eigen leveranciers. Wat nodig is om jullie bruiloft een droombruiloft te maken, daar gaat een professionele weddingplanner voor. Misschien toch de moeite waard om er eens over na te denken.

Ceremoniemeester een extra hulp

Je kunt een weddingplanner namelijk ook als ceremoniemeester inzetten. Op deze manier krijgt jouw ‘eigen’ ceremoniemeester een extra hulp. Jouw eigen ceremoniemeester kan zich dan bezig houden met de organisatie richting de gasten, terwijl de professionele ceremoniemeester zich richt op de leveranciers. Op deze manier mist jouw eigen ceremoniemeester niks van jullie bruiloft. Anders is dit namelijk toch vaak het geval en dat is zonde. Het zou een eretaak moeten zijn, maar achteraf vindt de ceremoniemeester het toch vaak minder leuk. Hij/zij mist namelijk echt sommige momenten. En dat is zonde…

Checklist trouwen: afvinken maar!

Regelmatig krijgen wij mails waarin bruidsparen vragen om een ‘checklist trouwen’. Wat erg handig is, is dat de weddingplanner samen met jou naar jullie ‘checklist trouwen‘ kan kijken. Jullie trouwen (waarschijnlijk) voor de eerste keer, maar de weddingplanner heeft erg veel ervaring en dus ook met elke checklist trouwen die je maar kunt bedenken: grote of kleine bruiloften. Dus maak hier gebruik van. En weet je wat: het is waarschijnlijk goedkoper dan je denkt.