Wishes Event De Bonte Wever

Win prachtige prijzen voor jullie droombruiloft 
Alle aanwezige koppels maken kans op fantastische prijzen en veel inspiratie. Zijn jullie erbij?

Wanneer: zondag 22 maart 2020
Waar: De Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen
Hoe laat: van 12.30u – 17.30u
Kosten: vanaf € 7,50 (ticket Brons) voor 2 pers. in de voorverkoop tot € 25,00 (ticket Goud) voor 2 pers., € 15,00 aan de deur voor 2 pers.

Elk jaar staan er veel aanstaande bruidsparen in de rij om aanwezig te zijn op het Wishes Event. Waarom? Omdat het echt ‘anders dan anders’ is en een hele goede voorbereiding op jullie eigen grote dag. Tijdens het Wishes Event zijn er bijvoorbeeld diverse trouwprofessionals aanwezig die interessante inspiratiesessies geven. Even naar beneden scrollen en je ziet welke sessies er zijn!

Bovendien maken alle aanwezige koppels kans om hun droombruiloft te winnen!

Het doel van het Wishes Event is jullie te helpen om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Dit doen we door (onafhankelijk en niet-commercieel) advies te geven. Daarnaast zijn er veel kwalitatieve leveranciers uit de trouwbranche aanwezig voor tips en inspiratie sessies. Kortom; een middag om niet te missen.

Wishes Event De Bonte Wever start over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Bedrijven welke deelnemen aan dit event worden in september bekend gemaakt.

Het is nog niet bekend welke prijzen er te winnen zijn in de DagFinale van dit Wishes Event. Jullie dingen mee naar de prijzen met een Gouden of Zilveren ticket. Heb je een Bronzen ticket gekocht dan zijn jullie uitgesloten van deelname aan de DagFinale. Op welke prijs hopen jullie? Mail dit door naar info@wishesandweddings.nl

 • Inspiratiesessies

  We hebben een aantal mooie inspiratiesessies die leuk zijn voor de bruid EN de bruidegom! Onder andere de volgende sessies:

  • Muziek op jullie bruiloft
   Wat zijn de ideeën voor overdag, tijdens de receptie en ’s avonds? Wat zijn de verschillen tussen een DJ en live muziek. Wat zijn goede prijzen? Waar moet je op letten als je keuzes gaat maken? Na deze sessie weten jullie exact wat jullie kunnen regelen qua muziek op jullie trouwdag. 
  • Trouwen en ringen
   Bij trouwringen is het lastig vergelijken. Al snel ga je appels met peren vergelijken. Hoe voorkom je dat? Welke vragen moet je stellen aan de leverancier? Welke stijlen passen bij elkaar? Na deze sessie weten jullie waar je de betere leveranciers vindt en hoe jullie erachter komen wat jullie droomringen zijn. 
  • De ceremonie
   Hoe maak je de ceremonie leuk voor iedereen? Laat je je moeder wel of geen praatje houden? Hoe betrek je je getuigen erbij? Mag je nu wel of niet met zwarte inkt je handtekening zetten? Na deze sessie wordt jullie ceremonie ontzettend mooi en precies zoals jullie willen.
  • De trouwjurk
   De aanschaf van een trouwjurk is een belangrijk moment. Na deze inspiratiesessie ga je goed voorbereid jouw trouwjurk uitzoeken. Je weet welke vragen je moet stellen, waar je op moet letten en hoe je weet of een jurk wel of niet goed van kwaliteit is. Kortom; deze sessie mag je niet missen als je nog een jurk zoekt. 
 • Win jullie droombruiloft!

  Jullie maken kans op schitterende prijzen voor jullie droombruiloft! Als jullie de winnaar zijn, kunnen jullie uit vele prijzen kiezen. Hier lees je daar meer over.

 • Dagje uit!

  Samen met je partner ben je een dagje uit. Soms is de bruid bijvoorbeeld meer bezig met de organisatie dan de bruidegom (vinden wij vrouwen stiekem ook wel leuk!). Maar nu doen jullie het echt samen! Met zijn tweeën zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag. Je doet inspiratie op, hebt interessante gesprekken en hebt vooral veel lol met elkaar. En ja: deze dag is ook erg leuk voor de aanstaande bruidegom. We hebben namelijk ook activiteiten die speciaal voor de mannen zijn, terwijl de vrouwen zich bezig houden met beauty-dingen en trouwjurken. Goed geregeld dus en erg leuk!

 • Betere bedrijven

  De kans is  groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn zo ontzettend veel bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Elk bedrijf zou wel betrokken willen zijn bij jullie bruiloft. Wij helpen je een stuk in de goede richting. Van alle bedrijven die we adviseren kun je ervan uitgaan dat ze bij de betere bedrijven uit de trouwbranche horen. En ook niet onbelangrijk: de bedrijven staan niet achter hun tafel tijdens het event. Ze delen ook geen flyers uit… Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! De aanwezige bedrijven zijn er voor jullie. Op een interactieve, persoonlijke manier helpen ze jullie bij alle vragen die je nog hebt. En heb je bijvoorbeeld al een locatie (of andere zaken) geregeld? Geen nood: dan is het nog steeds erg interessant. Want heb je al bij jullie locatie gecheckt of ze een goede koelkast hebben voor jullie bruidstaart? En weet je al wat jullie fotograaf doet als hij/zij ziek is? We adviseren jullie over de punten die je nog wel even moet checken. Je hebt er dus altijd iets aan! Op deze manier wordt jullie bruiloft een echte droombruiloft.

 • Toplocatie

  Tijdens het Wishes Event ben je te gast op een toplocatie! Hoe vaak kom je op een prachtig kasteel of landgoed? Waarschijnlijk niet vaak. Je hebt nu de kans om rond te kijken, vragen te stellen en te ontdekken hoe het voelt om een hele middag op een prachtige locatie door te brengen.

 • Persoonlijk contact

  Waarschijnlijk heb je al een aantal bedrijven online bezocht of heb je al telefonisch contact met ze gehad? Tijdens het Wishes Event hebben jullie de gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de mensen achter al die bedrijven. Een bruiloft is tenslotte een hele persoonlijke aangelegenheid: het is dan ook erg belangrijk dat de ‘klik’ er is met iedereen die bij deze belangrijke dag betrokken is.

 • Entreekosten

  Ja, het is inderdaad een voordeel dat je entreé moet betalen voor het Wishes Event (vanaf € 7,50 per ticket voor 2 pers. (Brons) tot € 25,00 per ticket 2 pers. (Goud). Dit betekent namelijk dat je er zeker van bent dat we ontzettend ons best gaan doen om jullie een fantastische dag te bezorgen! Daarnaast krijg je deze kosten indirect weer terug; je ontvangt veel tips, adviezen en inspiratie.

 • Exclusief!

  Elk Wishes Event is een exclusief event. Dat wil zeggen: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus niet zomaar elk bruidspaar kan erbij aanwezig zijn. Vol = vol. Dat betekent: beter advies voor jullie en meer kans op die schitterende prijzen!

 • Leuke contacten

  De winnares van een paar jaar geleden, Jennifer, heeft nog steeds contact met een aantal bruidsparen die ze tijdens het Wishes Event heeft leren kennen. Ze zijn zelfs allemaal te gast geweest op elkaars bruiloft. Harstikke leuk! Doordat er alleen maar aanstaande bruidsparen op het event aanwezig zijn, maak je snel contact. Je hebt het samen over jullie grote dag en kunnen tips en adviezen uitwisselen.

9.4
het cijfer van bruidsparen voor het Wishes Event 2018
0
andere trouwbeurzen zoals het Wishes Event
101
ideeën worden verspreid
22
maart in Assen