Wishes Event XL – de ReeHorst

Wanneer: zondag 19 maart 2017
Waar: Congres-, en trouwlocatie De ReeHorst
Hoe laat: van 12.00u – 18.00u

Tickets: € 25,00

Het doel van het Wishes Event XL is jullie te helpen om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken. Dit doen we door (onafhankelijk en niet-commercieel) advies. Daarnaast zijn er veel kwalitatieve leveranciers uit de trouwbranche aanwezig om tips en inspiratie te geven. Kortom; een middag om niet te missen.

Leuk dat jullie naar het Wishes Event XL komen!

Op deze pagina vinden jullie belangrijke informatie voor het Wishes Event XL de ReeHorst op zondag 19 maart 2017.

Het Wishes Event XL is een trouw event, dus anders dan je wellicht zou verwachten! Geen stands met mensen achter hun tafel die flyers uitdelen, maar zoveel mogelijk persoonlijke tips, inspiratie en adviezen. Wat het Wishes Event XL ook anders dan anders maakt en anders dan de regionale Wishes Events, is dat er alleen koppels of duo’s mogen komen. Dus samen met je partner, of met je vriendin/vriend of moeder/schoonmoeder, vader/schoonvader; gezellig een middag samen weg ter voorbereiding op jullie droombruiloft.


Dresscode
Zoals jullie op de uitnodiging hebben kunnen lezen is de dresscode: feestelijk casual. Denk hierbij aan kleding die je aan zou trekken naar de bruiloft van jullie beste vrienden. Dus gewoon wat jullie zelf netjes vinden.

Maak kans op mooie prijzen!
Tijdens het Wishes Event XL zijn er veel prijzen te winnen. Binnenkort maken wij die bekend. Het is belangrijk dat jullie alvast uitzoeken welke prijzen jullie graag willen winnen en ons dat laten weten. Hoe dit precies werkt, lees je hier. Dus hou dit in de gaten.

Aan het einde van het Wishes Event XL maken we bekend wie welke prijzen heeft gewonnen.

Hoe kunnen jullie prachtige prijzen winnen? 
We hebben een prachtig programma voor jullie samengesteld. Op het einde is de dagfinale. Elk bruidspaar/koppel/duo heeft evenveel kans. Wie weet zijn jullie de winnaars van een mooie prijs!

Praktische informatie
Datum: 19 maart
Locatie: de ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede

Jullie zijn welkom vanaf: 12.00u
Om 12.30u start het programma, dus ben op tijd. Vooraf samen lekker lunchen behoord tot de mogelijkheden. Reserveer hiervoor op tijd jullie plek.

Er is genoeg parkeergelegenheid bij de ReeHorst.
Jullie ontvangen van ons een lekker drankje. Overig eten en drinken is op eigen kosten.

Niet vergeten
Belangrijk is dat jullie de uitnodiging meenemen als toegangsbewijs! Deze uitnodiging ontvangen jullie van ons na inschrijving en betaling van de DuoTicket.
Er is ook een speciale event-pagina op Facebook over het Wishes Event. Als er last-minute informatie is, zullen we dat hier op plaatsen.

Contact
Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie ons van maandag t/m vrijdag bereiken via antoinette@wishesandweddings.nl en op 06-15568238.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten
Tot 19 maart 2017!
Team Wishes and Weddings

winfoto (1)Mascha&Marco_ceremonie_262Mascha&Marco_shoot_97Mascha&Marco_shoot_128
 Foto credit: BiBi fotografie
ps. Als jullie winnen, gelden deze algemene voorwaarden.

Wishes Event XL – de ReeHorst
start over:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden
 • Inspiratiesessies

  We hebben een aantal mooie inspiratiesessies die leuk zijn voor de bruid EN de bruidegom! Onder andere de volgende sessies:

  • Muziek op jullie bruiloft
   Wat zijn de ideeën voor overdag, tijdens de receptie en ‘s avonds? Wat zijn de verschillen tussen een DJ en live muziek. Wat zijn goede prijzen? Waar moet je op letten als je keuzes gaat maken? Na deze sessie weten jullie exact wat jullie kunnen regelen qua muziek op jullie trouwdag. 
  • Trouwen en ringen
   Bij trouwringen is het lastig vergelijken. Al snel ga je appels met peren vergelijken. Hoe voorkom je dat? Welke vragen moet je stellen aan de leverancier? Welke stijlen passen bij elkaar? Na deze sessie weten jullie waar je de betere leveranciers vindt en hoe jullie erachter komen wat jullie droomringen zijn. 
  • De ceremonie
   Hoe maak je de ceremonie leuk voor iedereen? Laat je je moeder wel of geen praatje houden? Hoe betrek je je getuigen erbij? Mag je nu wel of niet met zwarte inkt je handtekening zetten? Na deze sessie wordt jullie ceremonie ontzettend mooi en precies zoals jullie willen.
  • De trouwjurk
   De aanschaf van een trouwjurk is een belangrijk moment. Na deze inspiratiesessie ga je goed voorbereid jouw trouwjurk uitzoeken. Je weet welke vragen je moet stellen, waar je op moet letten en hoe je weet of een jurk wel of niet goed van kwaliteit is. Kortom; deze sessie mag je niet missen als je nog een jurk zoekt. 
 • Prachtige prijzen

  Jullie maken kans op prachtige prijzen voor jullie droombruiloft!

 • Dagje uit!

  Samen met je partner ben je een dagje uit. Soms is de bruid bijvoorbeeld meer bezig met de organisatie dan de bruidegom (vinden wij vrouwen stiekem ook wel leuk!). Maar nu doen jullie het echt samen! Met zijn tweeen zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag. Je doet inspiratie op, hebt interessante gesprekken en hebt veel lol met elkaar. En ja: deze dag is ook erg leuk voor de aanstaande bruidegom. We hebben namelijk ook activiteiten die speciaal voor de mannen zijn, terwijl de vrouwen zich bezig houden met beauty-dingen en trouwjurken. Goed geregeld en erg leuk!

 • Betere bedrijven

  De kans is  groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn zo ontzettend veel bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Elk bedrijf zou wel betrokken willen zijn bij jullie bruiloft. Wij helpen je een stuk in de goede richting. Van alle bedrijven die we adviseren kun je ervan uitgaan dat ze bij de betere bedrijven uit de trouwbranche horen. En ook niet onbelangrijk: de bedrijven staan niet achter hun tafel tijdens het event. Ze delen ook geen flyers uit… Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! De aanwezige bedrijven zijn er voor jullie. Op een interactieve, persoonlijke manier helpen ze jullie bij alle vragen die je nog hebt. En heb je bijvoorbeeld al een locatie (of andere zaken) geregeld? Geen nood: dan is het nog steeds erg interessant. Want heb je al bij jullie locatie gecheckt of ze een goede koelkast hebben voor jullie bruidstaart? En weet je al wat jullie fotograaf doet als hij/zij ziek is? We adviseren jullie over de punten die je nog wel even moet checken. Je hebt er dus altijd iets aan! Op deze manier wordt jullie bruiloft een echte droombruiloft.

 • Toplocatie

  Tijdens het Wishes Event ben je te gast op een toplocatie! Hoe vaak kom je op een prachtig kasteel of landgoed? Waarschijnlijk niet vaak. Je hebt nu de kans om rond te kijken, vragen te stellen en te ontdekken hoe het voelt om een hele middag op een prachtige locatie door te brengen.

 • Persoonlijk contact

  Waarschijnlijk heb je al een aantal bedrijven online bezocht of heb je al telefonisch contact met ze gehad? Tijdens het Wishes Event hebben jullie de gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de mensen achter al die bedrijven. Een bruiloft is tenslotte een hele persoonlijke aangelegenheid: het is dan ook erg belangrijk dat de ‘klik’ er is met iedereen die bij deze belangrijke dag betrokken is.

 • Entreekosten

  Ja, het is inderdaad een voordeel dat je entree moet betalen voor het Wishes Event (XL) (25,00 per bruidspaar/koppel/duo). Dit betekent namelijk dat je er zeker van bent dat we ontzettend ons best gaan doen om jullie een fantastische dag te bezorgen! Daarnaast krijg je deze kosten indirect weer terug; je ontvangt veel tips, adviezen en inspiratie.

 • Exclusief!

  Elk Wishes Event is een exclusief event. Dat wil zeggen: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus niet zomaar elk bruidspaar kan erbij aanwezig zijn. Vol = vol. Dat betekent: beter advies voor jullie en meer kans om die 10.000 euro te winnen.

 • Leuke contacten

  De winnares van een paar jaar geleden, Jennifer, heeft nog steeds contact met een aantal bruidsparen die ze tijdens het Wishes Event heeft leren kennen. Ze zijn zelfs allemaal te gast geweest op elkaars bruiloft. Harstikke leuk! Doordat er alleen maar aanstaande bruidsparen op het event aanwezig zijn, maak je snel contact. Je hebt het samen over jullie grote dag en kunnen tips en adviezen uitwisselen.

Wij raden alle aanstaande bruidsparen aan om het Wishes Event te
bezoeken. Je trouwdag is zoveel meer dan die ene dag, de
voorbereidingen, de voorpret met elkaar en je leveranciers om jullie
dag tot een succes te maken is een cadeautje aan jullie zelf.

Danny & Viktor uit Oss

Wij zijn al naar meerdere grote beurzen geweest, maar wij vonden
het Wishes and weddings event een stuk prettiger en overzichtelijker.
We werden goed ontvangen en de sfeer was lekker ongedwongen.
Er was van alles te beleven en we hebben veel inspiratie opgedaan.
De workshops waren een aangename verrassing en een fijne
afwisseling. Bedankt allemaal voor een leerzame, fijne dag!

Sabine Schipper

Vandaag zijn we voor het eerst samen naar een wedding event
geweest, hierdoor merkte we echt dat het super leuk is om over al
de dingen die bij je huwelijk horen samen na te denken en daar
keuzes in te maken. Je leert elkaar weer een stukje beter kennen.
Het was erg leuk dat er verschillende bedrijven waren die iets
lieten zien en je tips gaven. Ook vonden we de workshops nuttig,
omdat je toch net wat andere tips kreeg over dingen waar je zelf
niet 1, 2, 3 aan denkt. Kortom een zeer geslaagde dag!

Kim den Bleeker

Hallo Antoinette, Wij willen jou en jouw team, maar ook de
leveranciers heel hartelijk bedanken voor deze informatieve en
geweldige dag. Je kunt zien welk een werk er gedaan is om het
zo mooi en geweldig aangekleed te krijgen.
Wij hebben zeer veel opgestoken van de gegeven info en het
hartelijke ontvangst bij een ieder. Het maakt sommige keuzes
voor het huwelijk eenvoudiger.
Bedankt nogmaals en wens je het allerbeste met Wishes&Weddings.
Van ons een welverdiende 10
Met vriendelijke groet,

Ernest Hendriks Paul Vogelzang

© Copyright - Wishes and Weddings. - Enfold Theme by Kriesi