Over de trouwbeurs: “Tijdens het Wishes Event kwam ik er pas echt achter hoe wij een droombruiloft kunnen realiseren!”

Ontvang veel inspiratie, tips en adviezen tijdens het Wishes Event in jullie regio. En wie weet winnen jullie 10.000 euro voor jullie droombruiloft! LET OP: er kunnen maximaal 100 bruidsparen per event een uitnodiging bemachtigen.

Een uitnodiging kost 10,00 p.p. Let op: er zijn slechts 100 plaatsen per Wishes Event beschikaar.
Na betaling worden jullie ingedeeld bij het Wishes Event in jullie regio. De data en locaties vind je hieronder.

Andere bruidsparen gaan naar het Wishes Event omdat…

Inspiratie!

Zijn jullie op zoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? Dan moet je zeker op een Wishes Event aanwezig zijn!  Er zijn workshops, moodboards, kleuren van het jaar, magazines bekijken: we stellen erg veel inspiratie beschikbaar. Het gaat bij ons niet om het verzamelen van flyers, maar om het ontvangen van persoonlijke tips, adviezen en inspiratie. Informatie waar jullie ook echt wat aan hebben. Als jullie naar huis gaan, ga je sowieso met een hoop nieuwe ideeen weg zodat je van jullie bruiloft een droombruiloft kunt maken.

Dagje uit

Samen met je partner ben je een dagje uit. Soms is de bruid bijvoorbeeld meer bezig met de organisatie dan de bruidegom (vinden we stiekem ook wel leuk!). Maar nu doen jullie het echt samen! Met zijn tweeen zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie grote dag. Je doet inspiratie op, hebt interessante gesprekken en hebt veel lol met elkaar. En ja: deze dag is ook erg leuk voor de aanstaande bruidegom. We hebben namelijk ook activiteiten die speciaal voor de mannen zijn, terwijl de vrouwen zich bezig houden met beauty-dingen en trouwjurken. Goed geregeld en erg leuk!

Betere bedrijven

De kans is  groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn zo ontzettend veel bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Elk bedrijf zou wel betrokken willen zijn bij jullie bruiloft. Wij helpen je een stuk in de goede richting. Van alle bedrijven die we adviseren kun je ervan uitgaan dat ze bij de betere bedrijven uit de trouwbranche horen. En ook niet onbelangrijk: de bedrijven staan niet achter hun tafel tijdens het event. Ze delen ook geen flyers uit… Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! De aanwezige bedrijven zijn er voor jullie. Op een interactieve, persoonlijke manier helpen ze jullie bij alle vragen die je nog hebt. En heb je bijvoorbeeld al een locatie (of andere zaken) geregeld? Geen nood: dan is het nog steeds erg interessant. Want heb je al bij jullie locatie gecheckt of ze een goede koelkast hebben voor jullie bruidstaart? En weet je al wat jullie fotograaf doet als hij/zij ziek is? We adviseren jullie over de punten die je nog wel even moet checken. Je hebt er dus altijd iets aan! Op deze manier wordt jullie bruiloft een echte droombruiloft.

Waarschijnlijk heb je al een aantal bedrijven online bezocht of heb je al telefonisch contact met ze gehad? Tijdens het Wishes Event hebben jullie de gelegenheid om in persoonlijk contact te komen met de mensen achter al die bedrijven. Een bruiloft is tenslotte een hele persoonlijke aangelegenheid: het is dan ook erg belangrijk dat de ‘klik’ er is met iedereen die bij deze belangrijke dag betrokken is.

Tijdens het Wishes Event ben je bovendien te gast op een toplocatie! Hoe vaak kom je op een prachtig kasteel of landgoed? Waarschijnlijk niet vaak. Je hebt nu de kans om rond te kijken, vragen te stellen en te ontdekken hoe het voelt om een hele middag op een prachtige locatie door te brengen.

10.000 euro!

Jullie maken kans op 10.000 euro voor jullie droombruiloft! Tijdens de eerste vier Wishes Events vinden de voorrondes plaats voor de finale op 30 november bij Kasteel Oud Poelgeest. Als jullie de winnaar zijn, mogen jullie dit geld vrij besteden bij onze partners. Heb je al een aantal zaken geregeld? Geen nood: die 10.000 euro komt wel op! Je kunt daarmee je bruiloft omtoveren tot een echte droombruiloft. Overigens gaan geen van de finalisten met lege handen naar huis!

En de aanwezige bedrijven stellen een hoop mooie prijzen ter beschikking aan de aanwezige bruidsparen. Er zullen zo’n 100 bruidsparen aanwezig zijn en lekker veel prijzen. Je hebt waarschijnlijk al lang uitgerekend dat er erg veel kans is dat jullie naar huis gaan met een van die mooie prijzen. Juist! En ook al win je niet; het wordt sowieso een fantastische dag.

Workshops

We hebben een aantal mooie workshops die leuk zijn voor de bruid EN de bruidegom! Waar deze workshops over gaan, houden we nog even geheim. Maar je kunt ervan uitgaan dat je verrast gaat worden en met veel nieuwe kennis naar huis gaat. Na deze workshops weet je zeker dat jullie bruiloft een droombruiloft wordt!

Entreekosten

Ja, het is inderdaad een voordeel dat je entree moet betalen voor het Wishes Event (12,50 p.p.). Dit betekent namelijk dat je er zeker van bent dat we ontzettend ons best gaan doen om jullie een fantastische dag te bezorgen! Daarnaast krijg je deze kosten indirect weer terug; je ontvangt veel tips, adviezen en inspiratie.

Plus: De uitnodigingen worden je ver onder de kostprijs aangeboden en zien wij als een symbolische bijdrage voor de moeite die wij doen om jullie een super waardevolle dag te bezorgen.

Leuke contacten

De winnares van een paar jaar geleden, Jennifer, heeft nog steeds contact met een aantal bruidsparen die ze tijdens het Wishes Event heeft leren kennen. Ze zijn zelfs allemaal te gast geweest op elkaars bruiloft. Harstikke leuk! Doordat er alleen maar aanstaande bruidsparen op het event aanwezig zijn, maak je snel contact. Je hebt het samen over jullie grote dag en kunnen tips en adviezen uitwisselen.

Exclusief

Elk Wishes Event is een exclusief event. Dat wil zeggen: er zijn slechts een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar! Dus niet zomaar elk bruidspaar kan erbij aanwezig zijn. Als jullie een uitnodiging weten te bemachtigen, ga je een ontzettend leuke en bijzondere dag tegemoet!

Trouwbeurs, maar dan anders!

Zouden jullie ook wel van jullie bruiloft een droombruiloft willen maken? Twijfel je wel eens of je nu de juiste keuzes maakt? Heb je soms vragen over de organisatie, maar weet je eigenlijk niet bij wie je ermee terecht kunt? Kunnen jullie tips, adviezen en inspiratie gebruiken om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken? Kom naar het Wishes Event in jullie regio! Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! Geen stands met mensen achter hun tafel die flyers uitdelen, maar zoveel mogelijk persoonlijke tips, inspiratie en adviezen. Het afgelopen jaar ontving de organisatie een 9,2 van de aanwezige bruidsparen. Hier zijn we erg trots op!

Trouwideeen opdoen

Bruidsparen die graag naar het Wishes Event komen, zijn bruidsparen die op zoek zijn naar trouwideeen, naar inspiratie voor hun trouwdag. Jullie zijn samen een dagje uit, wat een erg leuk moment is tijdens de voorbereidingen op jullie grote dag. Dus niet met je zus, vriendin of moeder. Samen met je aanstaande partner word je uitgenodigd op het Wishes Event en zullen jullie volop trouwideeen opdoen. Jullie krijgen workshops, seminars, inspiratiesessies en maak je persoonlijk kennis met professionals die van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken. Daarnaast zijn er een hoop prijzen te winnen, met als hoofdprijs 10.000 euro voor een droombruiloft.

25 okt

Voor alle bruidsparen uit regio Noord organiseren wij het Wishes Event bij de Havixhorst in De Schiphorst op zondag 25 oktober 2015, van 12.30 tot 17.30. Aanmelden.

29 nov

Voor alle bruidsparen uit regio West organiseren wij het Wishes Event bij NH Marquette in Heemskerk op zondag 29 november 2015, van 12.30 tot 17.30. Aanmelden.

15 nov

Voor alle bruidsparen uit regio Zuidoost organiseren wij ons Wishes Event bij Huize Bergen in Vught op zondag 15 november, van 12.30 tot 17.30. Aanmelden.

22 nov

Voor alle bruidsparen uit regio Oost organiseren wij het Wishes Event bij Landgoed Rhederoord in De Steeg op zondag 22 november 2015, van 12.30 – 17.30. Aanmelden.

?

Voor alle bruidsparen uit regio ZuidWest organiseren wij ook het Wishes Event. de datum + locatie maken we zo snel mogelijk bekend.

9,2
het cijfer van bruidsparen voor het Wishes Event 2013
0
andere trouwbeurzen zoals het Wishes Event
120
uitnodigingen per Wishes Event
5
aantal Wishes Events dit jaar

Bemachtig jullie uitnodiging voor het Wishes Event

We hebben plek voor maximaal 100 bruidsparen per Wishes Event. De vorige keer waren er in de eerste 3 dagen na opening van de aanmeldingen al meer dan 100 plekken weg. Wacht dus niet te lang met beslissen!

De uitnodigingen worden je ver onder de kostprijs aangeboden en zien wij als een symbolische bijdrage voor de moeite die wij doen om jullie een super waardevolle dag te bezorgen.

Bruidsparen over de afgelopen Wishes Event:

“Zonder het wishes event zouden wij nooit zo ver zijn gekomen met het organiseren van een romantische mooie bruiloft. Wij hebben ook niet voor niks ook echt van vier bedrijven gebruik gemaakt die we op het Wishes Event hebben ontmoet. Als we over deze bedrijven gehoord zouden hebben buiten het Wishes Event om, dan zou het erg onzeker zijn geweest dat we ze ook echt hadden ingezet. We hebben alles nu van dichtbij mee gekregen, het voelt betrouwbaar aan en we hebben dingen gezien die we niet op andere bruidsbeurzen hadden gezien. Bij het Wishes Event word je echt letterlijk in de watten gelegd, zelfs mijn, toen nog aanstaande, man heeft er nog steeds lof over. Van alle trouwbeurzen die wij bezocht hebben is dit de enige beurs waar we ook echt contact gelegd hebben. Mijn inziens is het Wishes Event de enige beurs met potentie.”
– Ben & Renate, getrouwd op 11 juli 2014

Wishes Event trouwbeurs Linda Kreuzen

“Tijdens het Wishes Event kregen we steeds nieuwe ideetjes; een videograaf, lakeien of misschien wel een weddingplanner? Maar ons oog viel toch wel gelijk op de gave toppers van geluk in de liefde.  Wauw dat was toch wel heel leuk, een topper die op ons zou lijken! Dit hadden we nog nooit eerder gezien. Vol indrukken gingen we thuis om alles te laten bezinken. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!”
– Manon en Arno

taarttopper checklist bruiloft Wishes Event trouwbeurs

Trouwbeurs en prijzen winnen!

In totaal organiseert Wishes and Weddings vijfmaal deze exclusieve trouwbeurs, het Wishes Event. Telkens in een andere regio, dus ook bij jullie in de regio organiseren wij een Wishes Event trouwbeurs! Tijdens een Wishes Event trouwbeurs krijgen jullie veel trouwideeen, maar gaan jullie misschien ook wel naar huis met een van de vele prijzen. Het kan ook zijn dat jullie zelfs door mogen naar de finale. Het winnende bruidspaar gaat tijdens de finale naar huis met 10.000 euro voor hun bruiloft!

Een uitnodiging bemachtigen?

Alle bruidsparen die volgend jaar gaan trouwen, kunnen een uitnodiging bemachtigen. Bruidsparen die op zoek zijn naar een interactieve trouwbeurs en die nog veel trouwideeen willen opdoen, vinden de Wishes Events het leukst. Het is namelijk echt een dagje uit met je partner en deze trouwbeurs is een mooie voorbereiding op jullie grote dag. De plaatsen zijn beperkt en daarom betalen alle uitgenodigde bruidsparen 10,00 per persoon.

Als je nu een uitnodiging bemachtigt, ontvangen jullie meteen een bonus:

Als Wishes and Weddings-fan mogen we jullie een adviesgesprek met een van onze Wedding-Adviseurs aanbieden! (t.w.v. 45,-)

Wij raden alle aanstaande bruidsparen aan om het Wishes Event te
bezoeken. Je trouwdag is zoveel meer dan die ene dag, de
voorbereidingen, de voorpret met elkaar en je leveranciers om jullie
dag tot een succes te maken is een cadeautje aan jullie zelf.

Danny & Viktor uit Oss

Wij zijn al naar meerdere grote beurzen geweest, maar wij vonden
het Wishes and weddings event een stuk prettiger en overzichtelijker.
We werden goed ontvangen en de sfeer was lekker ongedwongen.
Er was van alles te beleven en we hebben veel inspiratie opgedaan.
De workshops waren een aangename verrassing en een fijne
afwisseling. Bedankt allemaal voor een leerzame, fijne dag!

Sabine Schipper

Vandaag zijn we voor het eerst samen naar een wedding event
geweest, hierdoor merkte we echt dat het super leuk is om over al
de dingen die bij je huwelijk horen samen na te denken en daar
keuzes in te maken. Je leert elkaar weer een stukje beter kennen.
Het was erg leuk dat er verschillende bedrijven waren die iets
lieten zien en je tips gaven. Ook vonden we de workshops nuttig,
omdat je toch net wat andere tips kreeg over dingen waar je zelf
niet 1, 2, 3 aan denkt. Kortom een zeer geslaagde dag!

Kim den Bleeker

Hallo Antoinette, Wij willen jou en jouw team, maar ook de
leveranciers heel hartelijk bedanken voor deze informatieve en
geweldige dag. Je kunt zien welk een werk er gedaan is om het
zo mooi en geweldig aangekleed te krijgen.
Wij hebben zeer veel opgestoken van de gegeven info en het
hartelijke ontvangst bij een ieder. Het maakt sommige keuzes
voor het huwelijk eenvoudiger.
Bedankt nogmaals en wens je het allerbeste met Wishes&Weddings.
Van ons een welverdiende 10
Met vriendelijke groet,

Ernest Hendriks Paul Vogelzang

ONZE PARTNERS
© Copyright - Wishes and Weddings - Enfold Theme by Kriesi